|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 19-12-2013 at 03:14 PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Samo bih se plasio da mi ne izleti kroz prozor i nestane u oblacima, inace je cool.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Uhhhh, ne znam...
![]() Da smo u nekoj "totalno wireless" eri, sve bi mi ovo bilo super. ![]() Ovako, uz sve novotarije, unapredjenja i super performanse, kad zamislim kako gomila kablova viri iz ovog taburea - nije mi dobro. ![]() Definitvno ce mi trebati jos neko vreme da se naviknem na ovaj dizajn, pogotovo sto su sve ostale dostupne periferije dizajnirane u potpuno drugacijem maniru i sa ovim nemaju, ama bas nikakve dodirne tacke. Bilo bi neuporedivo lakse i lepse kada bi dizajnerski sve bilo zaokruzeno. A, to cemo, cini mi se, jos pricekati... ![]()
#4 |
Member
|
![]()
Potpisujem sve sto je rekao Synclavier. I da jos nadodam, da ne osporavajuci kvalitet ove sprave - za mnogo manje para se moze sastaviti konfiguracija i bolja od ove. Ali, to je ipak Apple
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Uvek se moze kupiti za mnogo mnaje para automobil korisniji pa i bolji od Rolsa. Ali oni koji voze Rolsa to nezanima.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ipak, na tom Rolsu, sve je zaokruzeno, od sedista i tapacirunga do radkapni i znaka na hladnjaku. Da ne spominjem, u kakvoj kuci zivi i kako se oblaci neko ko se u njemu vozi. U slucaju nove Mac Pro masine, ja tu zaokruzenost i sofisticiranost dizajna, imajuci u vidu sve dostupne periferije i njihov nacin koriscenja i povezivanja, i pored najbolje volje - ne vidim. A, na ovom (makar proklamovanom) nivou, to bi bilo bar za ocekivati.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
pc i mac u sebi imaju istu kvalitetu materijala....dok rols i golf to nemaju... sat od 10000$ kosta toliko vjerovatno jer je zlatni ili ima neke dijamante po sebi koji vrijede 10000$... cipele od 1000$ kostaju toliko jer su vjerovatno od krokodilske koze koja vrijedi koliko vrijedi.. tako da ta uporedba ne vrijedi.... apple prodaje SAMO ime, dok rols prodaje i kvalitetu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Superoperater
|
![]()
Au kakva zustra rasprava...
![]() Dajte neki trik kako da smiksam za 10 minuta pesmu od 30 kanala i da zvuci sveCki, sto trosite pixele na ekranu bistreći politiku Applea? ![]() MAC je MAC i nikad nece biti PC. Uvek je kostao vise i imao svoju potrosacku grupu. Ne razumem ovakve diskusije, kao - sto da kupim mek kad mogu da kupim - motokultivator ? Pa imate i mobilne od 1000e, a realno - nikad nece ni blizu prici nekom 12 core Xeonu, a kostaju koliko i jedan takav CPU... Glupo bi bilo da na svetu postoji SAMO PC. Evo najavljuje se "rivajv" i Commodorea, rade nekakav intel-bazirani kompjuter, upakovan u kućište starog dobrog "debeljka" i Amige i verovatno neće koštati kao standardan PC, biće skuplji, a biće verovatno slabiji od opšteprihvaćenog standarda za PC i i7 jezgra... Naravno, ima i svoj OS - Workbench 4. Apple prodaje ime i tradiciju, OS i jos po nesto. Da li ce poceti da propada, videcemo, za sada im ide sasvim ok i dok je tako, nece nista menjati. I na trzistu gadgeta imaju brojne konkurente sa mnogo jacim resenjima, razne kineske doppelgangere, pa se i dalje drze. (ameri za PC takodje misle da je to samo jos jedan "kinez", mozda ujka Sem podrzava medijski takvo misljenje, pa Apple tamo cveta kao brend) Kad krenu kola nizbrdo, verovatno ce praviti neku novu poslovnu politiku, a do tada - ko voli nek izvoli. |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Replika!
Te?ko je biti pametan ili objektivan u ovakvim raspravama pa je ponekad svoje mi?ljenje najbolje zadr?ati za sebe,ali jedno znam...mac je dizajnerski uvijek hrabro i nadahnuto dizajnirao svoje uređaje,pojednostavnjivao je sami software da bi ljudi ?to lak?e radili s njim i trudili se da svojim rije?enjima budu uvijek korak ispred ali...u par članaka sam vidio drugu i siroviju realnost,da ljudi u Kini i drugdje pucaju kao keks i oduzimaju si ?ivot ba? u appleovim tvornicama gdje ih jabuka plaća bijednih par dolara na dan,vidio sam nove iMacove kako im je ekran nakon samo par dana oti?ao u k.... pa do ostalih gluposti koje se ne bi smjele događati jer im uređaji ko?taju puno,previ?e... Kad ima? puno para trebao bi svejedno biti objektivan i realan pa prije svake kupnje vidjeti ?to ti stvarno treba a ?to ne,a sve ostalo je kur.... samo da bi se ponekad pohvalio pred prijateljima i klijentelom jer je to "najbolje,bez premca,a sve ostalo je k...." Osobno posjedujem ruDaw one i imam ga već par godina,radio muziku,surfao,zalio ga klinac i ?ena prevrnula,bio u svakojakim uvjetima i dan danas(da pokucam u drvo)radi,a ko?tao me 500-injak eura! Da imam milion eura opet bih si uzeo najnoviji ruDaw samo najjaču ma?inu iz ponude i mislim da bih trebao biti zadovoljan,a umjesto jabuke naljepio bih kru?ku i stvar rije?ena! |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sto mrzis apple ? To je alat, mozes da ga koristis ili ne
![]() Imam i pc i mac. Sta je bolje? Nemam pojma. Rade mi posao i jedno i drugo. Naravno kad imam posla. Kad nemam, i telefon mi radi bolje od meka. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|