|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Veliki pozdrav svima,hteo sam da pitam,u zadnjih par projekata dogadja mi se da sam sam bash cesto u minusu(od -7 do -10db).pa ja nisam pametan celu noc sam radio mono corekciju i korelaciju i najludje rezultati su skroz dobri.ne posedujem monitore vec hi fi i obicno to preslusavam ili kod drugara ili bilo gde(obicno 6razlicitih lokacija).u pitanju je goa trance i takva muzika je obicno veoma glasna i puna dinamike,pa me zanima dali da probam da poguram signal prema gore(max-6db),plashi me da neizgubim to sto sam postigao..obichno reshavam ovaj problem tako shto ostavim takav kakav je snimak,pa se zato obracam vama,nebih li cuo i vase misljenje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Do tog minusa sam doshao tako sto sam shvatio da svaki(pojedini)plug dodaje neku vrstu saturacije kada se predje -6db.ja nemam nikoga u kraju ko radi slichno nesto sve muzikanti sa armonikama...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Ništa nisam razumeo. Ajd' okači jedno četiri takta tog "minusa", bar da shvatimo o čemu pričaš.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 28-03-2013 at 11:37 AM. Reason: slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Uh pa nevredi pre vikenda nema teorije(idalje nemam net,vec mobilni)..bash bedak..uz temu je trebao da ide i demo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Glasno i dinamicno ne idu zajedno nikako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa da htedoh reci samo dinamika.nego sta god da kazem nije to to bez demo snimka..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Savet oko monitoringa.. | Inovative_kg | Monitoring | 5 | 29-12-2010 02:42 PM |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |
Treba mi savet... | Atomic | Computer Hardware | 4 | 15-12-2007 11:35 PM |
savet za vokal | milanCHE | Computer Hardware | 4 | 09-05-2007 09:19 AM |
Savet od strucnjaka | Zwerko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 04-12-2005 05:22 PM |