|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Sti?e novi hit iz MINK radione. ?alim se
![]() Ovo je snimka sa zadnje probe gdje je otprilike rije?en vokalni i instrumentalni aran?man. Obzirom da je live snimana proba, sve je rađeno sa nekoliko dinamičkih mikrofona, pa zvuk nije najbolji, ali nema nikakih plaginova, kompresora, k...-palaca, saturacija i slično, osim ?to je sve rije?eno analogno! ![]() Molio bi neke prijedloge glede aran?mana - ?to jo? nabaciti? Neki brass, ?u?ke? Kako vam se čini pjesma? https://www.box.com/s/pox2xe172ednmsldaryx E da, dodavao sam neku gitaru na solo, pa se čuje malo na drugim kanalima ranija gitara, ali neće biti gitara na solu - tu bi isto trebao neko pametno mi?ljenje! Hvala, Igor Last edited by igormink; 20-03-2013 at 06:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina mikrofona, molim za savjete. | jimitom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 76 | 15-04-2013 08:34 PM |
Snimanje bubnjeva - molim pomoć i savjete | sira | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 07-05-2011 01:18 AM |
Prva dovr?ena pjesma, molim mi?ljenja svih vrsta | sira | Gitarska Produkcija | 18 | 11-09-2010 09:59 AM |
Molim savjete | sira | Promocija radova | 4 | 08-12-2009 06:51 PM |
Trebam pomoć i savjete oko ?timanja razglasa!!! | edincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-10-2009 02:20 PM |