|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao svima
Dali moze da mi kazete nesto o ovoj konzoli Nasao sam je i zelim da je kupim strasno mi se svidja Ghost verzija 24 +24ch expanzija Sve za 2500.-? Ali crko joj je midi mute board tako kaze covek Ostalo sve radi sva 48ch itd.. Nikad nisam imao analognu i sad jel nikad ![]() Pozz Last edited by mozart554; 30-12-2011 at 10:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mislim da mo?e? naći jeftinije, evo recimo 32 kanala verzije u ZG http://www.njuskalo.hr/miksete/sound...-oglas-4109176 a ide to i za 1300 EUR ![]() Tako da razmisli o cijeni. Ne znam koja će biti točno svrha tog miksera ali inače je to korektan mikser, lijepi EQ. I ono najbitnije-analogni sound, dobije? miks vrlo brzo bez puno muke, sjedne? ispred i ?arafi? i ne "gleda?" u miks nego slu?a?. Da ne pričam o tome da mo?e? snimiti bend, imati po?teni monitoring, cue mix.Samo da pusti? sve kanale iz kompjutera kroz Ghost i da ni?ta ne dira? zvučat će bolje. Kad zvuči dobro, snimi? master i "Bob's your uncle" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Samo da pusti? sve kanale iz kompjutera kroz Ghost i da ni?ta ne dira? zvu?at
Pa to mi je zilj da dobijem malo analogni zvuk A sto se tice cene mozda moze jos malo dole Ali zeza onaj expander koji uz nju pa ce nekad trebati mozda za delove(nedaj boze)ali nek se nadje i daje covek rack neki sa nekim fx"ima kao m300,dbx itd. i jedno 200kg.kablova ![]() hteo sam u glavnom da upitam samo kakav je ghost kao mixer Vas koji bolje znate te konzole Pozz i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Po meni, to je glavna prednost rada na low/mid budget analognim konzolama. Kod high-end konzola postoji još poneka prednost ![]() Sad, Soundcraftove EQ-e neki vole više neki manje, ali su svakako upotrebljivi (u odnosu na cenu, naravno). Nije stvar samo u EQ sekciji nego u celom protoku signala - svaki element, od gaina preko fadera pa do sabirnice doda malo svoje "prljavštine", pa je malo lakše postići kompaktan miks nego kad radiš ITB. Pod uslovom da je mikser zaista ispravan, naravno. Kao što i sam kažeš - imaš "viška kanala" ako ti zatreba servis ![]() Pozdrav, Vasa P.S. Šteta što ne radi MIDI Mute. Korisno je isključivati kanale dok ne sviraju, pogotovo danas kad smo se svi odvikli od šuma.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 31-12-2011 at 01:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
da steta sto ne radi taj Midi Mute "ali hocu da ga sredim ako ima neko neku adressu nesto gde se moze to srediti baci te" u ponedeljak idem na probu pa sam misio odneti Pink noise pa polako svaki kanal ponovo da pregledam stim kako eq radi itd..pa ako je sve ok. pazaricu je.. hvala pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
@mozart554:
Koliko DA konvertora imaš i šta poseduješ od outboarda? Pozdrav, Vasa
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Motu 24in/out
Koristm la610 mk2 sa gefellom I dosta dbx lexicone srednje klase koje od kad imam Uade i tc (sa svim pluginima) ne palim vec dugo ![]() Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundcraft ghost / Mackie onyx | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 24-01-2006 02:37 PM |