|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav. Okupio sam nedavno bend koji svira samo covere od Beatlesa, ali uskoro ćemo krenuti i sa autorskim materijalom u tom nekom stilu. Snimili smo 4 pjesme kao neki promo, pa šaljem prvu:
http://www.box.net/shared/rpp40lbmahkgkvs65ccd Sve odsvirano uživo, naknadno odpjevano. Bilo bi mi drago čuti neke komentare na snimku i eventualno izvedbu, Hvala Last edited by igormink; 08-10-2011 at 10:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala na odgovoru, vidi? nisam nikad razmi?ljao na taj način
![]() Dodu?e ima jedan problemčić ovdje: jako nam se ?urilo zbog nekih vremenskih rokova, pa nismo imali vremena čekati da ozdravi - pjevao je pod upalom grla i sinusa, tako da je jo? dobro i ispalo, ali hvala na kritici - imam u vidu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Meni se svidja, samo napred nastavite, prvi prateci odlicni oni posle toga malo unjkavi, ali ovo sto ste snimili ima neku energiju, na kraju meni nije ni vazno kako to zvuci u odnosu na original, ovo sto cujem zvuci dobro, posebno mi se svidja varijanta da ste snimili sve instrumente, 2 cents for you!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Vokal je malo prejak u miksu. Automatic double tracking bi dao malo "mase" vokalu i mislim da bi sve zvučalo jo? bolje (sličnije originalu
![]()
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Inače ideja nam je sve snimati u?ivo. Jako mi je drago ako se osjeti energija, to je prije svega i bio cilj (osim ?to smo htjeli zabilje?iti kako bend zvuči u ?ivo jer radimo te snimke kao neku vizitku za svirke), mo?da je trik u tome ?to nije snimano kanal po kanal, nego sve zajedno. Prije sam dosta snimao kanal po kanal i shvatio da (osim nadosnimavanja pokojeg instrumenta) tu zapravo nema muziciranja. Hvala na komentaru! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Inače - super! Želim puno svirki i dobrog provoda posle istih ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dub it up feat MADONNA - mvr | voomighty | Promocija radova | 4 | 26-01-2010 09:27 PM |
Madonna koncert u BG | filip | Pricaonica | 18 | 31-08-2009 12:08 PM |
MADONNA Koncert set-up !! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 18-12-2006 08:06 PM |
Madonna confession on a dancefloor | yoloko | Razno | 9 | 30-03-2006 12:00 AM |