|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Zamisljam ovo kao spomenar svih onih sati i sati bliskih susreta sa kabinetima i sema i kombinacija.Pa kad zelis da se potsetis samo klik....
![]()
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 01-09-2011 at 04:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
cool igračka..
![]() samo na prvu mi se dizajn nikako nije svidio, nema onaj taktilni gitaristički ?lif, knobove.. ?to je i logično jer ova firma u stvari proizvodi klavijature! hm.. gitarista sam, u studiju imam par solidnih ampova, line6, guitar rig, al nisam siguran kome ovo u stvari ovo treba p.s. mogli i bar malo bolje poraditi na prezentaciji IMHO, naravno p.s.s. nikako mi ne ide u glavu kako masa proizvođača gitarske opreme ne ku?i kako prosječan gitarista razmi?lja, koji su njegovi (emotivni) razlozi sviranja uopće
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Misli? da cela MI sme da se osloni na nečije emotivne razloge i tako planira fiskalnu godinu? ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne slazem se, nije to igracka nego revolucija u gitarskom studijskom zvuku koju koriste svi najjaci trenutno, bar u metalu... imam i ja POD, V-amp pro, Tonelab i jos ponesto, imam nekoliko lampaskih glava i boxeva. Imam i Kemper. Nisam siguran da mi treba ista osim Kempera. I da user interface je vrlo praktican. Osnovni knobovi su svi kao na pojacalu, tone kontrole, gain , volume itd.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
studio amplifier | enter | Monitoring | 0 | 29-04-2011 07:56 PM |
NS10 amplifier preporuka | belu | Monitoring | 34 | 11-11-2006 10:59 PM |