|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih da kupim ovaj plugin!
Kako doci do njega u Srbiji? Koliko bi ispao ovde :S Da li bi me carina odrala za iLok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Izneo bi te $250 sa sve ilok2 i postarinom... meni je stiglo bez ikakve carine, nisu ni otvorili ali nikad se ne zna sa postom.. A kupis lepo sa slatedigital sajta
Ta akcija traje jos sutra, posle toga Ilok2 moras da kupis posebno.. A da kupis ilok2 sa ilok sajta kosta oko $50 i jedno $130 za postarinu jer koriste samo fedex... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znaci nista od toga... Jebes ti to, kad je kod nas standard toliko nizi, plus na sve nas oderu jos 50% sto bi kupili ovde... U tom slucaju sa ilokom to je 260%, to je bolest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ne razumem sta hoces da kazes?
Kako d akupis ovde? koliko znam ne postoji distributer za slate software, a i zasto bi kupovao ovde kad aje u pitanju software i najbolje je da ga kupis direktno... A ovaj plugin nigde ne moze da te kosta manje od $250, za koliko i ti mozes da ga kupis, plus dobijes i besplatan ilok2 ukoliko kupis jos danas, znaci dobijes ilok i besplatnu postarinu, sta hoces vise? A ako narucis samo ilok (sa ilok sajta), niko te ne dere jos 50%, jer se carina ne placa za ilok kad ide preko fedex-a... (a postarina toliko kosta i za zemlje u okruzenju) Last edited by jerryrain; 16-03-2011 at 11:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja danas da ga kupim ne mogu, eto ne mogu, jel ima neceg loseg u tome? A jos 120$ za fedex preko standardnih 50$ za iLok, pa jos 250, to izadje na blizu 500 $ za plugin od 250 $... To je malo neisplativo za jedan jedini plugin koji bi koristio Kapiram ja da ne postoji distributer za Slate softver, i nije problem kupiti ga, problem je doci do iLok key-a bez 4x cene od dongle-a...Dakle kako dobiti prokleti dongle a ne platiti ko da si kupio 4 komada u prodavnici gde se recimo prodaju... Last edited by Jan; 17-03-2011 at 01:45 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MOTU MasterWorks Collection Bundles | Mika Technika | Audio Software | 0 | 31-08-2010 10:59 PM |
Waves CLA Artist Signature Collection | Everbeatz | Audio Software | 1 | 08-05-2010 09:22 PM |
Korg announces the Legacy Collection - Digital Edition (incl. M1) | veseli koljac | Audio Software | 2 | 08-09-2005 11:13 PM |