|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav,
Dakle ja sam na WIndows XP x86. Ono sto mene zanima je ta frka oko firewire driver-a. Trenutno ovo pise u device manager-u: Texas Instruments OHCI Compilant IEEE 1394 Host Controler a Driver details: C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\1394bus.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\arp1934.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\enum1394.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\nic1394.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\ochi1394.sys Posto sad imam Profire 2626 i imam firewire controler na samoj plochi (Texas Instruments) a imam i karticu koja je NEC (ja sam bio ubedjen da je TI), imao sam dva plava ekrana preko NEC-a. E sad sam izvukao tu kartu iz racunara, i profire ubo u TI-ov kontroler na samoj plochi. Malo sam citao o drajverima i to, i video da svura preporucuju te Legacy drivere, ali za Windows 7. Da li to isto vazi i za XP, posto nisam uspeo da izguglam ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Sto se Xp tice, koliko znam SP2, ponegde i SP3 imaju cesto frku sa dropovanjima i tako... Ono sto sam negde citao je da se ceo firewire set prekopira iz SP1 u SP2 ili 3 jer jedini relativno stabilno radi i kao nema neke bagove.... Sad koliko je ovo tacno, ne znam,nista ne trvrdim... cekam jos za 7-icu,ne zurim... Imam SP1 na kom SVE radi kako treba!
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ja sam imao dramu samo kad sam vezivao profire na rednu vezu sa drugim kartama. Kad radi sama na svom kontroleru, nisam imao tih problema. Legacy je priča upravo vezana za W7, al mislim da to nema nikave veze sa XP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I imam jos jedno pitanjce za one koji imaju Profire (da ne otvaram novu temu). S vremena na vreme mi lampica za signal na inputu (jednom sam video na inputu 2,jednom na 7) blinkne, dva puta sam uhvatio a nista nije povezano na te inpute :S Samo je pre nakachen na prvi input, ostali su prazni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
U pitanju je integrisani TI chip na Gigabyte ploci (p55-ud4, i ex58-ud5).[/QUOTE]
Bas tu p55-ud4 plocu planiram da uzmem sad za novu konfiguraciju. Super da znam da radi dobro sa njom! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izasao Korg Legacy 3D edition... | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 27-11-2007 07:44 PM |
KORG LEGACY | FLAYFINGER | Audio Software | 8 | 10-05-2004 01:05 PM |