|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Kad snimam ne?to, iz vi?e partova, koji se blago preklapaju, uglavnom ne čujem puceve i glitcheve na tim mestima. Čak ponekad i odradim crossfadeove ako bi bude sumnjivo. Ali kad uradim consolidate track, i izvezem takav wav u neki drugi DAW, javljaju se gromoglasni pucevi. Jel ima neki trik il sam si?ao sa uma ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sigurno sam jedno 100 pesama tako odradio :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
pa ne muče mene počeci i krajevi, nego ovi prespoji između tejkova između
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
ovo nikako ne bi smelo da se desava. Hm.... ne znam sta bi moglo da bude.... jedino da probas da produzis fadeove za ms levo i desno... meni se to desilo samo jednom kada sam exportovao na externi hard, na internom nema frke nikad..... aj bas javi sta se desava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mozda cu lupiti ,ali sjecam se jos dok sam "cackao "po PT 6 da je imao neku opciju autocrosfade,pa mozda dok su trake u PT on to radi automatski a da mu u comsolidate to nije uvrstenu.Nisam vec godinama na PT ,ali evo kao predlog.
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
ne secam se da to ima u PT, znam da Logic to ima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ja uvek crossfade-ujem prvo ako vec nije crossfade-vano u projektu i nema problema posle... Al kapiram da ti i kad crossfadeujes preklope imas glitcheve? Mozda ima neki preferens da ignorise crossfade-ove prilikom konsolidovanja :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
jel si probao da odradis DC offset pre konsolidovanja? verovatno je fajl rascentriran odo ose (- infinity) pa se javljaju glitchevi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ma nije dc ofset, u pitanju su klasični pucevi, kad snimaš pa od nekog mesta radiš punc-in, tojest, ubadanje. I sad kad slušam u PT celu pesmu, jedva da ih čujem.. A pošto koristim Elastic Audio, nisam siguran kojim redosledom da radim, prvo consolidovanje pa gašenje elastica ili obrnuto.. enivej, užasno nervira!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M Box 2 i ProTools 8? | marestudio | Audio Software | 11 | 09-02-2010 03:51 PM |
Pocetnicko pitanje za ProTools | Domestos | Audio Software | 16 | 31-05-2009 04:51 AM |
Pitanje ProTools HD | djole970 | DSP forum | 60 | 20-07-2005 10:48 AM |
Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 05:25 PM |