|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz svima, evo evo imam priliku da radima na ovoj stvarcici koja je zmaj, ali ne znam kako da je spojim pa da usnimavam u cubase5, pojma nemam kako radi u programu i kako da je povezem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ima li nekoo da zna ,pomagajteee....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Moras da budes odredjeniji,sta te muci i sta zelis da snimis samo vokal ili i instrument sta u vezi povezivanja?
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pa pojma nemam kako se koristi u programu(u cubasu), program mi ga ne vidi ni kao insert ni vst, a ni neznam gdje treba da bude
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Stisnesh F4,idesh na external FX,add external FX,namestish routing i posle ti se pojavi u plug-inovima EXTERNAL FX.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
uradio sam ovako, i nadjem ga u plluginovima, i kada ga stavim na insert recimo vokala nemam nikakvu kontrolu nad njim,sta da radim?????kako se uopste povezuje neki hardver u programu, gdje i sta trebam uraditi u programu da povezem neki hardver, ovo mi je prvi put da imam neki hardver,tako da pojma nemam kako se povezuje...?????
Last edited by Hepek; 08-01-2010 at 09:09 AM. Reason: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|