|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ćaos svima!
?alim vam svako dobro u Novoj godini. Primjer-predlo?ak : melodije, teksta, aran?mana. http://www.box.net/shared/dzs6r58c1f Ne nađoh demo-pjevačicu, pa ja otpjevah ![]() Ovo je originalni tekst : Zadovoljna ?ta to hoću od ?ivota!? Ponekad' ni sama ne znam ?ta !! Pare? Skupa auta? Provode? Sve isprazne dangube ! Zar sam za ta?tine rođena? Za mno?tvo besmisla i gluposti? Pa zar nisam tu da voli? me? Da budem tvoja radosta sva! Pa zar nisam tu da volim te? Eto! To mi treba od ?ivota! Zadovoljna, radosna. Voljena i srećna! U svakom novom danu, takva, ba? takva sam ja! Prva zraka jutarnjega Sunca, tvoj je poljubac. Pogled blag ?to govori, ka?e mi : "Voli me! Jer volim tebe ja!" (g.M.t. - alfom, 2009.g.) Last edited by alfom; 03-01-2010 at 02:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Čoveče, konceptualna umetnost...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Mislim da je onaj uvod bespotreban.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Auu brate, sta bi ovo!?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
hit
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nisam cuo kako zvuci, jer ne radi vise link,
koje vrste muzika je, tehno, metal, pop il' PINK? YO evo mog vidjenja tvoje pesme, pa ako ti se dopadne, snimi nesto i ostavi link Zadovoljna nisam Sta to zzelim od zzivota!? Ponekad' ni sama ne znam, jos sam mlada za ozbiljno, hocu samo da se zezam. Nisam zrela za vencanje, dopadljiva bas sam svima, drugarice ljubomorne sto sam uvek sa momcima .. Ljubav, sreca, zadovoljstvo, niko ne zna da mi fali, provodi mi dosadili, mir i topli dom mi fali .. Svako jutro kad se budim i ugledam prvu zraku, dodje tuga, jer ne ljubim, praznina mi u stomaku .. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|