|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Da li neko ima neke podatke o miksanju/snimanju novog albuma?
Nisam fan Robija ali sam fan Trevora, pa sam se latio slusanja novog albuma i mogu reci da mi se izuzetno svidja produkcija, posebno kako je radio sa sintovima i kako ih je uklopio u celu akusticnu pricu. Cak i neke pesme su mi extra Dakle ako neko ima neki info bio bih veoma zahvalan , Da Bear?
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
sacu ti ja lepo ispisem posto sam pazario disk (iju! sta je to, molicu lepo?
prod. trevor engineered by tim weidner ima i jedno cetir' pet asistenata mixed: tim weidner (4 pesme) robert orton (4 pesme) i dve zajedno pod programmingom je kreditovano gomila ljudi orkestracija anne dudley snimano; londonski sarm, sarm west coast (la), capitol (la), angel studios (uk) mix sarm (uk) i bob ludvig na masteru
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Heh....kao da je drugacije moglo kada je Trevor master mind
Cu te cimnem ovijeh dana na neku trach kahfu da poslusam tu retkos zvanu original CD, pa jos produced by T. Horn
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|