|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zanima me kakva su vasa iskustva sa gore pomenutim interface-om. Interesuje me i kvalitet preampa(i uopste kompletne izrade),tj dali preampi m-audia mnogo zaostaju u odnosu na kvalitet Focusrite Saffire Pro 40 ili motu 8pre?
Inace sam korisnik (ovo k'o ispovest dzankija ![]() P.S. molim da me ne upucujete na razne testove po netu, to sam vid'o! Samo iskustva clanova!! ![]() Unapred Hvala Pozz Q |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Nemam licno iskustvo, ali znam za 3 coveka koji ga imaju i jako su zadovoljni sa njim,a najvise se istice njegov DSP mixer (routing iz svega u sve prakticno) i sto je stand-alone ad/da converter, ima dakle vise kanala i od Motu-a i Saffire-a i uopste sta god zamislis u okvirima jednog interfejsa - moze! Nije ono da fali nesto - da bi nesto zavrsio, ima sve...
Ne verujem da postoje neke dramaticne razlike u zvuku, vode oni svi racuna o tome, to je interfejs od "pesto" evra i to je taj sound...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 04-12-2009 at 02:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Takodje prijatelj ima 2626 i veoma je zadovoljan a pri tom ga koristi na WIN7 ultimate, kaze da radi bez greske,pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
daj mi molim te negde ako znaš link za te beta drajvere, ja ga nisam našao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
e pa to je nešto friška, gledao sam prošlog meseca nije je bilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija drajvera za M-Audio Profire 2626 | veliborv | Computer Hardware | 3 | 19-04-2009 02:06 AM |