![]() |
M-Audio ProFire 2626 iskustva....
Zanima me kakva su vasa iskustva sa gore pomenutim interface-om. Interesuje me i kvalitet preampa(i uopste kompletne izrade),tj dali preampi m-audia mnogo zaostaju u odnosu na kvalitet Focusrite Saffire Pro 40 ili motu 8pre?
Inace sam korisnik (ovo k'o ispovest dzankija:)) ProTools-a, al' sam spreman da ga zrtvujem ukoliko je razlika u kvalitetu izmedju interfejsa velika. P.S. molim da me ne upucujete na razne testove po netu, to sam vid'o! Samo iskustva clanova!! :) Unapred Hvala Pozz Q |
Re: M-Audio ProFire 2626 iskustva....
Nemam licno iskustvo, ali znam za 3 coveka koji ga imaju i jako su zadovoljni sa njim,a najvise se istice njegov DSP mixer (routing iz svega u sve prakticno) i sto je stand-alone ad/da converter, ima dakle vise kanala i od Motu-a i Saffire-a i uopste sta god zamislis u okvirima jednog interfejsa - moze! Nije ono da fali nesto - da bi nesto zavrsio, ima sve...
Ne verujem da postoje neke dramaticne razlike u zvuku, vode oni svi racuna o tome, to je interfejs od "pesto" evra i to je taj sound... |
Takodje prijatelj ima 2626 i veoma je zadovoljan a pri tom ga koristi na WIN7 ultimate, kaze da radi bez greske,pozz
|
daj mi molim te negde ako znaš link za te beta drajvere, ja ga nisam našao :(
|
Quote:
link imas tamo i za 64 verziju |
e pa to je nešto friška, gledao sam prošlog meseca nije je bilo :)
|
Hvala na odgovorima!
Ostajem veran PT uz m-audio,izgleda :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:34 AM. |