|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi
Alesis je iskusan igrač kada je u pitanju profesionalna audio oprema, i posle par USB i FireWire miksera, svetlo dana su ugledala i dva FireWire audio interfejsa koja danas imamo na testu. Alesis IO|14 i IO|26, su dva alesisova uređaja sa identičnim kvalitetom konvertora, ulaza i izrade, s'tim što je IO|26 opremljen sa više ulaza i izlaza. Nastavak ...
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 26-11-2009 at 04:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Koja je cena ovom Alesisu u Srbiji? I kakav je utisak o konvertorima? Ako je tu u rangu sa M-Audio-om, i ako je cena od prilike ko na Thomann-u , onda je to sjajno
Last edited by Jan; 28-11-2009 at 01:42 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Svi konvertori (M-Audio, E-MU ...) su veoma slicni, da ne kazem isti.
Najveca razlika medju uredjajima je kolicina pojacanja kod preampa i kvalitet izrade samoga uredjaja ... zvucne razlike kod uredjaja istog ranga su i ako postoje, veoma male. Otkako se bavim ovim recenzijama, ozbiljnije sam se pozabavio i rewievima koji pisu ostali sajtovi, i zaista, sto se tice konvertora, jedna klasa ide u ove uredjaje za koje ja pisem recenzije i to je srednja klasa, u kojoj i nema neke osetne razlike, a sledeca po kvalitetu je visoka klasa koja ide u mnogo skuplje uredjaje i tek se tu cuje razlika u odnosu na srednju klasu, mada ja te uredjaje nisam testirao, pa ne mogu da tvrdim. Za cenu cemo videti u ponedeljak, pa javljam ovde i apdejtujem recenziju.
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|