Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Recenzije

Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-11-2009, 04:46 PM   #1
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi

Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi

Alesis je iskusan igrač kada je u pitanju profesionalna audio oprema, i posle par USB i FireWire miksera, svetlo dana su ugledala i dva FireWire audio interfejsa koja danas imamo na testu. Alesis IO|14 i IO|26, su dva alesisova uređaja sa identičnim kvalitetom konvertora, ulaza i izrade, s'tim što je IO|26 opremljen sa više ulaza i izlaza.

Nastavak ...

Last edited by SumAnuT; 26-11-2009 at 04:50 PM.
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2009, 08:32 AM   #2
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi

Koja je cena ovom Alesisu u Srbiji? I kakav je utisak o konvertorima? Ako je tu u rangu sa M-Audio-om, i ako je cena od prilike ko na Thomann-u , onda je to sjajno

Last edited by Jan; 28-11-2009 at 01:42 AM.
Jan is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 02:46 PM   #3
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Svi konvertori (M-Audio, E-MU ...) su veoma slicni, da ne kazem isti.
Najveca razlika medju uredjajima je kolicina pojacanja kod preampa i kvalitet izrade samoga uredjaja ... zvucne razlike kod uredjaja istog ranga su i ako postoje, veoma male.

Otkako se bavim ovim recenzijama, ozbiljnije sam se pozabavio i rewievima koji pisu ostali sajtovi, i zaista, sto se tice konvertora, jedna klasa ide u ove uredjaje za koje ja pisem recenzije i to je srednja klasa, u kojoj i nema neke osetne razlike, a sledeca po kvalitetu je visoka klasa koja ide u mnogo skuplje uredjaje i tek se tu cuje razlika u odnosu na srednju klasu, mada ja te uredjaje nisam testirao, pa ne mogu da tvrdim.

Za cenu cemo videti u ponedeljak, pa javljam ovde i apdejtujem recenziju.
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 04:20 PM   #4
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Svi konvertori (M-Audio, E-MU ...) su veoma slicni, da ne kazem isti.
Najveca razlika medju uredjajima je kolicina pojacanja kod preampa i kvalitet izrade samoga uredjaja ... zvucne razlike kod uredjaja istog ranga su i ako postoje, veoma male.

Otkako se bavim ovim recenzijama, ozbiljnije sam se pozabavio i rewievima koji pisu ostali sajtovi, i zaista, sto se tice konvertora, jedna klasa ide u ove uredjaje za koje ja pisem recenzije i to je srednja klasa, u kojoj i nema neke osetne razlike, a sledeca po kvalitetu je visoka klasa koja ide u mnogo skuplje uredjaje i tek se tu cuje razlika u odnosu na srednju klasu, mada ja te uredjaje nisam testirao, pa ne mogu da tvrdim.

Za cenu cemo videti u ponedeljak, pa javljam ovde i apdejtujem recenziju.
Super, hvala na informaciji, ako je oko 350 E kolko je na Thomann-u, onda ce ta sprava naci mesta u mom arselanu uskoro Ili ona ili Presouns Firepod
Jan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules