![]() |
Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi
Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi
Alesis je iskusan igrač kada je u pitanju profesionalna audio oprema, i posle par USB i FireWire miksera, svetlo dana su ugledala i dva FireWire audio interfejsa koja danas imamo na testu. Alesis IO|14 i IO|26, su dva alesisova uređaja sa identičnim kvalitetom konvertora, ulaza i izrade, s'tim što je IO|26 opremljen sa više ulaza i izlaza. Nastavak ... |
Re: Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi
Koja je cena ovom Alesisu u Srbiji? I kakav je utisak o konvertorima? Ako je tu u rangu sa M-Audio-om, i ako je cena od prilike ko na Thomann-u , onda je to sjajno
|
Svi konvertori (M-Audio, E-MU ...) su veoma slicni, da ne kazem isti.
Najveca razlika medju uredjajima je kolicina pojacanja kod preampa i kvalitet izrade samoga uredjaja ... zvucne razlike kod uredjaja istog ranga su i ako postoje, veoma male. Otkako se bavim ovim recenzijama, ozbiljnije sam se pozabavio i rewievima koji pisu ostali sajtovi, i zaista, sto se tice konvertora, jedna klasa ide u ove uredjaje za koje ja pisem recenzije i to je srednja klasa, u kojoj i nema neke osetne razlike, a sledeca po kvalitetu je visoka klasa koja ide u mnogo skuplje uredjaje i tek se tu cuje razlika u odnosu na srednju klasu, mada ja te uredjaje nisam testirao, pa ne mogu da tvrdim. Za cenu cemo videti u ponedeljak, pa javljam ovde i apdejtujem recenziju. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:08 AM. |