|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav !
ovako , kada radim u fl-u , onda kada stavljam vise zvukova zajedno , i posebno sada u legacy cellu , cuje se neko zujanje ko kada se nabije muzika na slabe zvucnike , smanjio sam Khz i onda je bilo malo bolje . zanima me koja komponenta treba na kompjutoru da se zvuk popravi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Meni sve ovo smrdi na softwerski problem .... ili si ga jednostavno prekrcao soundovima ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
zvucna je realtek ac97 ... ili je to software ? neznam gdje da pogledam to samo zelim to rjesit pa da nastavim s poslom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Provjeri da svi soundovi koje koristi? su u istom kHz-u i bit-u, jer mo?da tu dolazi do nekakvih konflikata (npr. jedan sample u 44.1 kHz i 16 bit, dok drugi 48 k ili vi?e sa 24 bit i sl.). A mo?da jednostavno prenabije? određeni trenutak sa previ?e sampleova, pa dolazi do krčanja (zujanja, ?to god). Da li kada stisne? stop play u FL-u, se čuje i dalje zujanje (tj. da li samo zuji kad pusti? play ili stalno?!)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
here is the upload to demonstrate ... hear that on the beginning ? on the legacy cell part http://www.youtube.com/watch?v=akLh-b0zybA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
mozda si samo prepucao signale, poskidaj na svim kanalima po 6dB, pa javi sta se desava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hum, buzz, hiss? | Doomcore | Computer Hardware | 28 | 14-02-2009 04:25 PM |