|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
novi "stari" sint u mom pogonu,.. nakon dugo godina odgadjanja, ipak sam se odlučio. zahvaljujem se ovom prilikom bushu, obami i sj*b*noj američkoj ekonomiji, jer su njihove cijene napokon malo pale, pa mi je to postalo dostupno..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Aaauuu burazeru, rechi su suvishne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
kako vidim odma si zavrsio u krevetu sa "old lady"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mornarski jorgan
![]() ![]() neka ti sa srecom domacine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Čestitam!
![]() ![]() ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
a daj neke zvukoveeeeeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hahaha i ja kažem, još ne mogu vjerovat ni sam.. stize u zagreb 23-eg..
da znaš da sam baš na tebe mislio kad sam ga kupovao. reko ... sad mi vise Miloš neće moć reć da mi "nešto fali" u studiju .. ![]() ![]() ![]() ne brini, ne ide SH2 nigdje. ovo je starija verzija minimooga, iz sedamdesetih, i poprilično različito zvuči od SH2. toplije, mekše.. misli: wish you were here intro.. i sl.. noviji minimoog iz 78 - 81, sto ce potrvrdit i kolega droginator (koji ga ima), ima nekih dodirnih točaka sa SH-2. to smo obojica primjetili. agresivniji su. ali ipak su im filteri puno drugačiji po karakteru. roland je diodni ladder, a moog je tranzistorski ladder.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pa fali, fali... EMS Synthi AKS, Roland System 100 (oprosticemo ti ako ne budes uzeo dodatne speakere i mixer, ali sekvencer moras ! ![]() Salim se naravno- nema vise potrebe da ulazes u sintice, samo ti treba jedan stari MCI desk i Otari ili Studer i to je zvuk koji si uvek zeleo jer grehota je to usnimavati u DAW ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Cestitke!!!
![]() Divno je kad ispunis decacki san! ![]() Nisam "preterani i po svaku cenu" ljubitelj "starina", ali (koliko se moze primetiti) ovakav komad vredi posedovati... Meni je ,vec neko vreme, u izgledu jedan solidan Rev D komad, mozda se usudim "uclaniti" u klub... ![]()
![]() |
#10 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() u svakom slucaju samo naprijed, nećes za?alit ![]() Quote:
inace kontrola mi nije bila tako losa na voyageru. puno bitnije je da se zvuk neda usporediti. jos voyager radi dobro za neke stvari, to je jednostavno moderan analog sa dobrim, ali drugacijim urednim, hladnijim i nadasve tamnijim zvukom. ali LP je stvarno katastrofa. da ne ulazim dublje.. pojede ga i source, i sh2/9 i pro one.. za doručak. samo da navedem par primjera. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Restauracija MINIMOOG-A | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 26-06-2007 02:24 PM |
Moog Minimoog VS Arturia Minimoog & Minimosta | Gianfranco | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 25 | 29-09-2006 12:48 PM |