|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
treba mi neshto kao us-2400 od tascama.. koji je nazalost jako brzo povuchen iz proizvodnje i prodaje..
znachi treba mi shto vishe motorizovanih fejdera, transport kontrola, promena ch banki, i shto manja cena.. ![]() ima neko neku ideju? pozdrav edit: nikako mackie control, jer je papreno skup za tako malo "kanala".. jednostavno, hocu da pogasim ekrane i miksam ushima.. (plus brzi rad itd) Last edited by HeatMan; 06-08-2009 at 10:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
paypal payments only..
![]() bih ja, chak bih ga uzeo i od nepoznatog lika, sa drugog kontinenta.. iskreno.. al jbg :/ edit: uchlanio sam se u jebaj zajednicu i sad gledam kako da se dogovorim sa likom.. hvala ti Srce puno! mada ako neko ima josh neku ideju, neka kaze slobodno.. pozdrav Last edited by HeatMan; 06-08-2009 at 11:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
evolution UC-33... 200tinak evra...
To Lesha bolje zna... Pogledaj mozda ima na artist sajtu...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
hvala na pomoci, ali nije to to..ovo je vishe za live..
i mislim da nema ni motorizovane fejdere, i daleko je od 24 kanala.. :/ poz i hvala josh jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
Cubase mixer pitanjce? | idvi | Audio Software | 31 | 30-01-2008 05:24 PM |
Mute i Solo vise kanala u Cubase-u | Kockalone | Audio Software | 19 | 31-05-2006 08:24 PM |