| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  30-06-2009, 10:17 AM | #1 | 
| Member Join Date: Nov 2006 Location: Herceg Novi 
				 |  wireless system for bass 

Pozdrav ljudi, nameračio sam se da uzmem taj be?ični risiver-transmiter za bas. Ali ne znam u čemu je fora, kako da gledam koji je najbolji ? Ako izuzmemo cijenu, naravno. ?ta se tu gleda ? Koliko je neki pristojni wireless system? Da ne dajem sad 2000 ? za to... poz 
				__________________ ?ta god naumi? da uradi?,promisli prvo.Mo?da te i prođe... | 
|   |   | 
|  30-06-2009, 02:52 PM | #2 | 
| Member Join Date: Aug 2008 Location: Novi Sad 
				 |  Re: wireless system for bass 

Kad smo već kod toga, ima li razlike između bas i gitarskog sistema?

__________________ FreeB(eer)S(ex)D(rugs) are the real daemons | 
|   |   | 
|  30-06-2009, 09:23 PM | #3 | 

Moje neko razmišljanje je da je za gitaru složeniji - to je neko moje razmišljanje.Zbog toga što su frekvencije za bas manje od onih na gitari. Dakle za bas od-do su generalno manje. (ako nisam u pravu nek me neko ispravi) nego na gitari od-do. Što se tiče daljine - mislim da je to najmanja stavka u svemu tome.Mislim da je u pitanju kvalitet zvuka i raspoloživost frekvencija samog transmitera odnosno risivera da se npr. ne poklopi sa nekim mikrofonom ili nečim trećim ... 
|   |   | 
|  30-06-2009, 10:29 PM | #4 | |
| Senior Member Join Date: Dec 2008 Location: Mladenovac 
				 |  Re: wireless system for bass Quote: 
 1. Transmiter - on ?alje signal 2. Receiver - on prima signal 3. Kada se priča o frekvencijama u wireless systemu, misli se o radio frekvencijama na kojima se prenosi signal, preko određenog kanala. Tačka... To bi bilo isto kao kada bi tvrdio da je ritam gitara kompleksniji instrument od solo gitare, jer svira vi?e ?ica odjednom...   | |
|   |   | 
|  30-06-2009, 11:30 PM | #5 | 
| Member Join Date: Jul 2005 Location: basement 

akg guitar bug super radi sa stingray-om za male pare    
				__________________ http://www.facebook.com/group.php?gi...=photos&ref=ts | 
|   |   | 
|  02-07-2009, 01:00 AM | #6 | 

Šta to znači ?

|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Monster iCarPlay™ Wireless FM Transmitter for iPod | silicon science | Razno | 0 | 03-06-2009 12:26 PM | 
| M-audio wireless midi | Klarinetista | Computer Hardware | 6 | 20-11-2006 06:21 PM |