![]() |
wireless system for bass
Pozdrav ljudi,
nameračio sam se da uzmem taj be?ični risiver-transmiter za bas. Ali ne znam u čemu je fora, kako da gledam koji je najbolji ? Ako izuzmemo cijenu, naravno. ?ta se tu gleda ? Koliko je neki pristojni wireless system? Da ne dajem sad 2000 ? za to... poz |
Re: wireless system for bass
Kad smo već kod toga, ima li razlike između bas i gitarskog sistema?
|
Moje neko razmišljanje je da je za gitaru složeniji - to je neko moje razmišljanje.Zbog toga što su frekvencije za bas manje od onih na gitari. Dakle za bas od-do su generalno manje.
(ako nisam u pravu nek me neko ispravi) nego na gitari od-do. Što se tiče daljine - mislim da je to najmanja stavka u svemu tome.Mislim da je u pitanju kvalitet zvuka i raspoloživost frekvencija samog transmitera odnosno risivera da se npr. ne poklopi sa nekim mikrofonom ili nečim trećim ... |
Quote:
1. Transmiter - on ?alje signal 2. Receiver - on prima signal 3. Kada se priča o frekvencijama u wireless systemu, misli se o radio frekvencijama na kojima se prenosi signal, preko određenog kanala. Tačka... To bi bilo isto kao kada bi tvrdio da je ritam gitara kompleksniji instrument od solo gitare, jer svira vi?e ?ica odjednom... ;) |
akg guitar bug super radi sa stingray-om za male pare ;)
|
Šta to znači ?
|
Quote:
Pozdrav |
Prekrasno...
|
Quote:
|
znači on je isključivo transmiter.A na to mi treba i risiver ?
Opet ništa ispod jedno 250 € ? Pa da, toliko sam i mislio da je ... |
All times are GMT +1. The time now is 08:09 PM. |