|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav,
Imam ovde focusrite voice master pro preamp i zvucnu kartu audiophile 192 i neki yamaha 12 kanala mikser. Jel postoji mogucnost da pored toga sto sam izveo signal iz line out-a iz preampa u audiophile input, taj isti signal u isto vreme izvezem i na mikser kako bih u mikseru mogo da monitorujem vokal koji se snima i instrumental koji izlazi iz 192-ojke na slusalicama, kako bih izbego setovanje latencije na kartici svaki put na minimum itd, a i kad treba da dosnimim nesto gde vec ima pluginova dosta u projektu spustanje latencije zarad monitoringa ne pije vodu... Ja imam line 2 x line out (jedan kao obican jack iz kog vodim signal u audiophile i jedan kao XLR) i jedan Line OP (PRE-DE-ESS kao XLR) i naravno insert, line input i MIC input na preampu, jel to nekako izvodljivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
sibam ti na pm ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jack line output sa Focusrite VM Pro prosledi u M-audio Audiophile, kao i do sada, XLR line output sa Focusrite VM Pro prosledi na mono input kanal Yamaha miksera, a stereo output M-audio Audiophile na stereo kanal Yamaha miksera. Signal iz miksera, nakon toga, mozes poslati u slusalice ili monitorske zvucnike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
E to me je zanimalo! Velika hvala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Tako i ja koristim pre... Nije focusrite, ali vise out-a za slicne stvari i sluzi
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Molim Jan, i srecan rad!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje u vezi UAD-a..... | alektom | DSP forum | 25 | 15-09-2005 10:25 AM |
pitanje u vezi snar-a... | bezsmisla | Audio Produkcija - Tehnike | 35 | 03-06-2005 04:44 PM |