|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kako se dobiju najbolji rezultati vadjenjem vokala iz gotove pjesme? Hocu da prijatelja snimim kako pjeva jednu pjesmu, a ne da mi se raditi muziku za nesto sto je vec gotova pjesma. Tako da trebam sto bolje ukloniti originalni vokal sa snimka.
Pretpostavljam da je tesko ili nemoguce, ali evo, ko pita ne skita... Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja mislim da se o ovome prica po 10 x 10 na hiljaditi put
![]() http://www.youtube.com/watch?v=KR2Hf...eature=related ( dobijes lep prateci, sta te briga ![]() E sad, nisam to nikada probao u ovom Melodyne Studio 3 paketu, nadji ga i isprobaj, posto on muziku sam razdvaja na kanale i probaj da obrishesh kanal sa glasom ![]() Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma nije bas da Melodyne radi to, sumnjam da ce ti pomoci u ovom slucaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pa nije bas u potpunosti, ali secam se da sam gledao na youtube-u neki slican video, pa rekoh da napishem, vredi pokusati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko vocal-a | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 24-11-2005 12:58 AM |