|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
na racunalu imam instaliranu PCI zvucnu karticu M-Audio Delta 1010LT. Sada nabavljam M Audio Profire 2626 i zanima me da li moram prije deinstalirati drajvere stare kartice (Delta) , nego pocnem sa instalacijom Profire 2626. Kartica Delta 1010 LT mora ostati u racunalu, samo ce biti iskljucena u Sistemu. Imam maticnu plocu Gigabyte GA-MA770-DS3 sa FW 1394 i cipom T.I. TSB43AB23. Nadam se da ce sve proteci u redu... Pozdrav i hvala na odgovoru Velibor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Trebalo bi sve da radi iz prve. Konsultuj m-audio web sajt u potrazi za najnovijim drajverima i potrebnim informacijama, a sto se tice Delte, trebalo bi da radi u kombinaciji bez problema...
A ako neko ima informacije o ovoj kombinaciji iz prve ruke, saopstit ce je vec u medjuvremenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To bi znacilo da ne trebam deinstalirati Deltine drajvere ? To bi puno pojednostavnilo stvar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
probaj, ne može ništa poći po zlu, ako ne radi onda isprobavaj ili kukaj na forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Help-instalacija kx drajvera!!!!! | Humy | Computer Hardware | 5 | 01-08-2005 10:20 AM |