|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo posto velika vecina radi u kucnim (obicanstvenim) uslovima, i cesto sa bash ova dva mikrofona (ili njima slicnim), snimio sam malo pa poslusajte...
http://rapidshare.com/files/217138733/testic.rar Oba mikrofona zabodena u PreSonus Firestudio, dakle identicna dva preampa na identicnom gainu. Dakle istovremeno snimano na dva razlicita kanala, u obicnoj (netretiranoj) maloj 2,5x3,5 sobi sa malo namestaja.... nesto i nema preterano razlike mada mislim da je roda malo mutnija , tj da b1 ima izrazenije visoke? pozz zanemarite moje falsiranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
cuje li ko kakve razlike i kakve?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
b1 se bolje chuje, zajedno sa shumom od rode-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() sto ne dade nekoj zhenskoj da otpeva ovo ![]() a upravu si kad kazes: nesto i nema preterano razlike mada mislim da je roda malo mutnija , tj da b1 ima izrazenije visoke? doduse b1 mi se cini da nije samo izrazeniji u viskom nego da je nesto "tanji" kapiram da se bolji rezultati dobijaju nekim mali EQ tretmanom rode, jer logicno... on mi zvuci malo..."deblje" ![]() na onom duvackome instrumentu mi je bolja RODA.... mnogo pozzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode Nt2a ili AKG? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 27-10-2007 05:45 PM |
Rode NT2A | imp | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 20-02-2006 01:26 PM |
Rode NT2a (nije jos recenzija :) ) | zvincic | Recenzije | 9 | 30-04-2005 01:36 AM |