|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Navikao sam na Logic-ov delay koji mi je genijalan... moracu nesto da radim na Nuendu u narednom periodu, pa me zanima koji Delay vst preporucujete... sta koristite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
One stare : SpeanDelay i NI SpectralDelay, zatim DM1 / DM1L, te kolekciju Samplitude delaya, kao i 'zaboravljeni' Korgov MDE-X za ne?to sitno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ako mislis na Delay Designer, tesko ces mu naci zamenu..I ja trazim zamenu vec neko vreme..Tako jednostavan, mocan i fleksibilan multitap delay jos nisam video/nasao..
Probao sam NI Spektral Delay, ali nije mu ni blizu..Previse vremena oduzima i previse ne logican i komplikovan.. SpinDelay je ok, ali ne moze da se poredi sa DelayDesigner-om jer nije multitap nego "two-tap". Ove ostale (iz gore navedene preporuke) nisam probao, sem MDE-X koji je ok, ali opet, nije multitap .. Moje misljenje je da je jedini koji moze da mu parira je PSP 608 MultiDelay koji je odlican i podrzava i VST i AU format. Od besplatnih bi izdvojio BionicDelay .. Pozdrav .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ima jedan stari. Baš se zove Multitap, ali ga nisam koristio dugo. Dobro je radio. Imao je tri linkovane linije sa mogućnošću povezivanja po želji, a svaka linija je bila za sebe što se tiče dužina, tapova, jačina, ... Moram potražiti pa postaviti tačno ime proizvođača.
Last edited by alfom; 28-03-2009 at 06:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
1.Ohmforce Ohmboyz
2.Dubstation(ima specifican sound ) 3.Voxengo analog flux delay (mozda cak i najbolji retro delay za PC) 4.Fabfilter Timeless Ne znam da li si na macu probao Echoboy od Soundtoysa - e to je najbolji plug-in delay ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Probacu nesto da izvucem iz ovoga ovde... hvala u svakom slucaju...jbga, nedostaje mi milion tih "sitnica" iz Logic-a bez kojih ne umem vise...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pilotirani delay??? | bojanmil | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-06-2008 02:42 PM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
GPU Delay!!! | peraZdera | Audio Software | 36 | 22-10-2006 06:50 PM |