|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sam kupio jv 2080 za 50 eura.
nord lead me kostao 150. a vi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mene je CME UF60 kostao 80e, Uad sam dobio u trampi za neke stare zvucnike a Firestudio sam kupio kad sam prodao Mbox2 i jos mi je ostalo para, a slusalice Akg k271 imam odavno (ne znam kako ih nije videla ranije
![]() ![]() ![]() ![]() ... a u dogledno vreme se spremam da uzmem Bozo SuperMee za nekih 150-200e... ![]() ![]() ![]() Pozz ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
eeeee... bas nju briga cemu to sto kupujes sluzi, ali sutradan ispred radnje kad pocne da prede i umiljato da prica kako je bas te cizme htela, a tebi glupo kad si dao za spravu 500e da ne das za cizme tricavih 200... ![]() ![]() ![]() ![]() ... lol... ja isto moju zenu ne lazem ![]() ![]() ![]() ... a nekad me i ne pita ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
uvek ima male pobune, al na kraju se pomiri, a ima i ona svoje muzicke snove pa me posrzava!!!
jedino joj smeta TC konnekt 8 koji stoji kao mrtav kapital od kad sam kupio firestudio |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Maloya Maloti - Leze Zene Na Livadi EP (free) | PetarCvetkovic | Promocija radova | 0 | 06-04-2009 06:19 PM |
carina na opremu u hrvatskoj | funksoulbrother | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 03-03-2008 04:07 PM |