Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26746)

darkstar 19-03-2009 01:22 AM

Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu?

Ja sam kupio jv 2080 za 50 eura.

nord lead me kostao 150.

a vi?

sRce 19-03-2009 01:31 AM

Re: Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu?

1 Attachment(s)
:rotfl: KAKVA TEMA! :rotfl:

"7" 19-03-2009 09:27 AM

Mene je CME UF60 kostao 80e, Uad sam dobio u trampi za neke stare zvucnike a Firestudio sam kupio kad sam prodao Mbox2 i jos mi je ostalo para, a slusalice Akg k271 imam odavno (ne znam kako ih nije videla ranije:wink:) :D:rolleyes:8-)
... a u dogledno vreme se spremam da uzmem Bozo SuperMee za nekih 150-200e... :grin::da::rolleyes: ... mada, i to nam je mnoogo da damo za zvucnike... mis'im stvarno...

Pozz 8-)

silicon science 19-03-2009 11:43 AM

Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja :)(mada nit svira nit peva-moja zena), a nit sam neke pare zaradio od svirke (dodushe putovalo se malo zemlji i Evropi)... Bude malo kukanja kad se kupuje nesto "skuplje", ali jedan strogi pogled direktno u njene ochi daj joj do znanja da polako ulazi u "teritoriju vechitog bola i patnje" ako nastavi u tom pravcu...:wink:

Mogli 19-03-2009 12:15 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 238985)
Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja :)(mada nit svira nit peva-moja zena), a nit sam neke pare zaradio od svirke (dodushe putovalo se malo zemlji i Evropi)... Bude malo kukanja kad se kupuje nesto "skuplje", ali jedan strogi pogled direktno u njene ochi daj joj do znanja da polako ulazi u "teritoriju vechitog bola i patnje" ako nastavi u tom pravcu...:wink:

U velikoj si zabludi...RAM memorija kod zena je iznenadjujuce dugog veka i proradi kad se najmanje nadas...:grin:

"7" 19-03-2009 12:17 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 238985)
Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja :)(mada nit svira nit peva-moja zena)

eeeee... bas nju briga cemu to sto kupujes sluzi, ali sutradan ispred radnje kad pocne da prede i umiljato da prica kako je bas te cizme htela, a tebi glupo kad si dao za spravu 500e da ne das za cizme tricavih 200... :banghead::wink::rolleyes::rotfl:

... lol... ja isto moju zenu ne lazem:angel:... osim kad moram :rolleyes: zbog dusevnog mira :smile2:...
... a nekad me i ne pita :grin:... oceni sama pa naruci nesto :da::banghead::rotfl:

Pozz

korenjak 19-03-2009 01:19 PM

uvek ima male pobune, al na kraju se pomiri, a ima i ona svoje muzicke snove pa me posrzava!!!

jedino joj smeta TC konnekt 8 koji stoji kao mrtav kapital od kad sam kupio firestudio

silicon science 19-03-2009 02:44 PM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 238993)
U velikoj si zabludi...RAM memorija kod zena je iznenadjujuce dugog veka i proradi kad se najmanje nadas...:grin:

Ne brini, prosla je ona svashta sa mnom, ali da se razumemo, kada se kupuju basnoslovno skupe chizmice i majichice i sve to shto zene vole ja se samo smeshkam i govorim joj da kupi i skuplje ako zeli... Kad bih drugachije postupio prosula bi mi mravlju kiselinu u ochi:wink: A i ne preterujem ja sa kupovinom sprava, pre toga mesecima gledamo fotke na internetu i pricham joj non stop o tome i na kraju i ona "pozeli" tu spravu, samo da prestanem da joj dosadjujem oko toga :rotfl::rotfl::wink:

OFF 19-03-2009 09:36 PM

Uh.... prava tema....
ja sam u pocetku prijavljivao kupovine, ali sam digao ruke, kad sam shvatio da jadna zena ne moze vise da pohvata transakcije..... a i ja se ne ponasam shodno situaciji (malo dete, useljenje u kucu), i kupujem i stvari koje mi definitivno nisu neophodne... ali VOLIMMMMM TOOOOOOOOOOO

Tako da, Violet amethyst -150e, roland xv5050 nisam ni kupio:rolleyes: .......

zeleni 19-03-2009 09:41 PM

Svaka cast za temu:D:D:D:D sve jeftino posve:D malte ne dzaba, danas toga ima puno pa i nije to skupa oprema:D

All times are GMT +1. The time now is 10:52 AM.