![]() |
Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu?
Ja sam kupio jv 2080 za 50 eura.
nord lead me kostao 150. a vi? |
Re: Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu?
1 Attachment(s)
:rotfl: KAKVA TEMA! :rotfl:
|
Mene je CME UF60 kostao 80e, Uad sam dobio u trampi za neke stare zvucnike a Firestudio sam kupio kad sam prodao Mbox2 i jos mi je ostalo para, a slusalice Akg k271 imam odavno (ne znam kako ih nije videla ranije:wink:) :D:rolleyes:8-)
... a u dogledno vreme se spremam da uzmem Bozo SuperMee za nekih 150-200e... :grin::da::rolleyes: ... mada, i to nam je mnoogo da damo za zvucnike... mis'im stvarno... Pozz 8-) |
Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja :)(mada nit svira nit peva-moja zena), a nit sam neke pare zaradio od svirke (dodushe putovalo se malo zemlji i Evropi)... Bude malo kukanja kad se kupuje nesto "skuplje", ali jedan strogi pogled direktno u njene ochi daj joj do znanja da polako ulazi u "teritoriju vechitog bola i patnje" ako nastavi u tom pravcu...:wink:
|
Quote:
|
Quote:
eeeee... bas nju briga cemu to sto kupujes sluzi, ali sutradan ispred radnje kad pocne da prede i umiljato da prica kako je bas te cizme htela, a tebi glupo kad si dao za spravu 500e da ne das za cizme tricavih 200... :banghead::wink::rolleyes::rotfl: ... lol... ja isto moju zenu ne lazem:angel:... osim kad moram :rolleyes: zbog dusevnog mira :smile2:... ... a nekad me i ne pita :grin:... oceni sama pa naruci nesto :da::banghead::rotfl: Pozz |
uvek ima male pobune, al na kraju se pomiri, a ima i ona svoje muzicke snove pa me posrzava!!!
jedino joj smeta TC konnekt 8 koji stoji kao mrtav kapital od kad sam kupio firestudio |
Quote:
|
Uh.... prava tema....
ja sam u pocetku prijavljivao kupovine, ali sam digao ruke, kad sam shvatio da jadna zena ne moze vise da pohvata transakcije..... a i ja se ne ponasam shodno situaciji (malo dete, useljenje u kucu), i kupujem i stvari koje mi definitivno nisu neophodne... ali VOLIMMMMM TOOOOOOOOOOO Tako da, Violet amethyst -150e, roland xv5050 nisam ni kupio:rolleyes: ....... |
Svaka cast za temu:D:D:D:D sve jeftino posve:D malte ne dzaba, danas toga ima puno pa i nije to skupa oprema:D
|
All times are GMT +1. The time now is 10:52 AM. |