|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Razmisljam da uzmem neki diktafon do 50e, jel postoje neki solidni za taj novac? Znacilo bi mi ako bi postojao dobar ulaz za eksterni mikrofon... Inace bih sa njim radio snimanje razgovora, tako da kvalitet zvuka jeste bitan, ali samo u domenu glasa, tipa - izuzetno visoke i izuzetno niske frekvencije mi nisu bitne, posto se ne snima neki dogadjaj, muzika i sl...
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Glupo je da pominjem modele, jerbo je to ipak consumer roba pa se i ponuda i cena menjaju iz dana u dan. Pozdrav
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hmm, xd kartice jesu dosta skuplje, ali ako postoji neki adapter micro sd - xd da se kupi, to bi resilo problem. Mada u principu, meni je potrebno dva sata snimka maksimalno (za sada), tako da cu biti zadovoljan ako nude neku test karticu uz njega...
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
ima za 50 evra u oglasima neki olympus-noviji burazer ima neku stariju verziju, ali sasvim je dobar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
neće? nigdje sigurno naći SD-> xd adapter...
olympusi su preporuka u svakom slučaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
sad je bio pre neki dan ovde u oglasima jedan olimpus pa pogledaj
|
![]() |
![]() |