|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
miks je u finalnoj fazi, potrebno je jos dodati bekove i malo se potruditi oko masteringa...
![]() ovo je original: www.myspace.com/heavenrain rmx: http://www.sendspace.com/file/job74a pozeljni komentari za aranzman i miks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
po meni
- nema ustanovljen centar gde bi kik/snare/bass trebali budu bolji u smislu definicije, kiku fali sub deo - low end generalno preslab - sve je u istoj ravni - hihat koji ulece prejak, generalno je gornji deo spektra preostar i dominantan - zvuci tanko, sveukupan utisak - vokal bi mogao glasnije u mixu i previse je dry eto, malo sam te iskritikovao ali mozda ti i koristi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
meni ovo radi perfektno kad se odpanji, stvar je odlicna, alah verah!
samo hat malo boducka, ali nadoknadjuje extra aranzman, sintpopine nikad dosta ![]() ![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 02-03-2009 at 08:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
hvala obojici
![]() bas sam htio da se oprobam od pocetka do kraja da odradim. monitoring nije los ali je akustika slaba i nema uslova da se low end odradi kako treba (nije opravdanje ![]() svaka kritika/pohvala je dobro dosla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
vokal me podseca na Camouflage, jel HR neki domaci bend?
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
bend je iz Banja Luke, izdali su album za moonwolf records iz holandije i ovo im je noseca numera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mika Technika - Autumn Rain | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 02-05-2009 08:34 PM |
Acid Rain, prog metal | Mitjovan | Promocija radova | 9 | 16-05-2008 10:49 AM |