|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pred neko vrijeme još pročitao sam u jednom topicu da je jedan od članova foruma imao ideju umrtviti stalke za monitore pur pjenom. pokušao sam sada pronaći tu temu kako bih vidio je li dotični član to i pokušao, no nisam pronašao. nabavio sam izvrstan materijal od kojeg ću izraditi stalke, no sam po sebi je izuzetno težak jer su i cijevi i ploče vrlo debele/teške. tako da mi je ideja s pur pjenom zanimljiva. je li netko pokušao na taj način umrtviti stalke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
zaboravi na pur penu, previse je lagana da bi umrtvila gvozdje... umesto toga, koristi suvi sitni pesak, odnosno... vec teske stalke jos otezaj.... ako ti je vec cilj umrtvljavanje.
pozdrav bogi
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ja sam trpao tu pur penu u stalke jer nisam hteo da budu preteski a posto volim da eksperimentisem ( a troskovi su bili minimalni ) malo sam se poigrao... i ne primecujem da mi nesto utice na zvuk... a da li bi bilo bolje sa peskom ? Neznam jer nisam probao...
To sto sam ja uradio je bilo vise kao : ajde da probam da vidim ( cujem ) sta ce da se desi.... meni je ok ali ja to radim iz hobija a ne profesionalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ima smisla. a nista, ima onda da jajca otegnem dok ih dovucem u studio. javim dojmove i stavim fotke kad budu gotovi. hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Mudro zboris...
pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TFT stalci | OFF | Computer Hardware | 7 | 24-03-2009 11:31 AM |
stalci za zvučnike | marko.masina | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 09-03-2009 08:55 AM |
Stalci za monitore | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 18-09-2008 11:18 PM |
Stalci za zvucnike | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-06-2008 09:21 PM |