![]() |
stalci za monitore - pitanje
pred neko vrijeme još pročitao sam u jednom topicu da je jedan od članova foruma imao ideju umrtviti stalke za monitore pur pjenom. pokušao sam sada pronaći tu temu kako bih vidio je li dotični član to i pokušao, no nisam pronašao. nabavio sam izvrstan materijal od kojeg ću izraditi stalke, no sam po sebi je izuzetno težak jer su i cijevi i ploče vrlo debele/teške. tako da mi je ideja s pur pjenom zanimljiva. je li netko pokušao na taj način umrtviti stalke?
|
Re: stalci za monitore - pitanje
Quote:
pozdrav bogi |
ja sam trpao tu pur penu u stalke jer nisam hteo da budu preteski a posto volim da eksperimentisem ( a troskovi su bili minimalni ) malo sam se poigrao... i ne primecujem da mi nesto utice na zvuk... a da li bi bilo bolje sa peskom ? Neznam jer nisam probao...
To sto sam ja uradio je bilo vise kao : ajde da probam da vidim ( cujem ) sta ce da se desi.... meni je ok ali ja to radim iz hobija a ne profesionalno... |
ima smisla. a nista, ima onda da jajca otegnem dok ih dovucem u studio. javim dojmove i stavim fotke kad budu gotovi. hvala!
|
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:20 PM. |