|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Interesuje me sta koristite u studiju za snimanje elektricnih gitara?
Da li imate neki Vox, Line 6 ili ozvucavate vase besno skupo pojacalo ili, pak, nesto trece? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
za sad nažalost ozvučavam šta mi bendovi donesu. Al uskoro se to menja - stiže mi Radial pro rmp reamp box, pa će bogami na snimcima biti i peaveya i mesa boogija, u varijanti rentanja istih samo za reamp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Zoom g9.2tt + Seymour Duncan Twin Tube Classic na loop. To je glavni setup, mo?e i da se doda ne?to po potrebi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Uglavnom ozvucavam pojacala koja muzicari donesu, ili neko od mojih pojacala za skromnije varijante usnimvanja. Za brze usnimke koristim Line 6 Pod XT Pro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Telecaster sa EMG-magnetima,Wox Tonelab le i Roland cube, izgleda sasavo,al mene glava vise ne boli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
zavisi od onoga shta zelim da dobijem..
u poslednje vreme (od kako sam pazario pojachalo) usnimavam uglavnom line 6 spider III pojachalo.. sa sm57micom i re20ticom.. kada mi treba neka besna (makar bila i clean) prezentna solaza uzmem od ortaka mesa boogie mark II i pichim.. jako dobri zvuci mogu da se dobiju sa onim jcm900 i rednef twin plugovima.. ali retko kad sam zadovoljan sa ritam gitarom koja izlazi iz njih.. za solo mogu da prodju.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
your setup? | SumAnuT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 66 | 18-08-2009 12:23 AM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |
Setup Gitare pomoc!!! | buzUki | Gitarska Produkcija | 16 | 28-06-2007 08:50 AM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |