|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Instalirao sam PT8. Ranija verzija mi je bila 7.4. Sada ne mogu da podignem ni jedan projekat od ranije. Ovo prikazuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni sve najnormalnije otvara, istina na Leopard-u, ali trebalo bi da je isto...
Isto je i meni prijavljivao 7.4 na windows-u, kad otvorim 8.0 projekat, ali dok mi je projekat bio na disku na kom je i sistem, znaci Windows pravi te probleme, pokusaj da iskopiras ceo projekat na fizicki drugi disk, ne particiju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imam 5 HD. Naravno da je audio na drugom HD. Na C: samo Win Xp. I redovna defregmentacija za sve diskove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Delete DAE and Pro Tools preference files
1. Start Menu > My Computer > Local Disk(C ![]() 2. Start Menu > My Computer > Local Disk(C ![]() Delete the Digidesign Databases folders for all hard drives 1. Start Menu > My Computer > Local Disk (C ![]() 2. Start menu > My Computer > Local Disk (C ![]() http://www.digidesign.com/index.cfm?...4&itemid=25974 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Evo je jedna mala aplikacija da to uradi automatski, samo za OS X, ali koristice nekom...
http://web.mac.com/jcdeshaies/Delete...Bienvenue.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ima i na ovom gore linku sto mi je dao dvuckovic software i za Pc i Mac. Evo sad probam sada..pa javljam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD i Protools | OFF | DSP forum | 14 | 25-05-2007 12:41 PM |
Protools Hd - PCI-X? | djole970 | DSP forum | 9 | 31-12-2004 06:36 PM |