![]() |
ProTools 8
1 Attachment(s)
Instalirao sam PT8. Ranija verzija mi je bila 7.4. Sada ne mogu da podignem ni jedan projekat od ranije. Ovo prikazuje.
|
Re: ProTools 8
Meni sve najnormalnije otvara, istina na Leopard-u, ali trebalo bi da je isto...
Isto je i meni prijavljivao 7.4 na windows-u, kad otvorim 8.0 projekat, ali dok mi je projekat bio na disku na kom je i sistem, znaci Windows pravi te probleme, pokusaj da iskopiras ceo projekat na fizicki drugi disk, ne particiju... |
Imam 5 HD. Naravno da je audio na drugom HD. Na C: samo Win Xp. I redovna defregmentacija za sve diskove.
|
Delete DAE and Pro Tools preference files
1. Start Menu > My Computer > Local Disk(C:) or correct hard drive (click "show the contents of this drive" if the files aren't displayed) > Program Files > Common Files > Digidesign > DAE > Right-click on the DAE Prefs folder and delete. 2. Start Menu > My Computer > Local Disk(C:) > Documents and Settings > "Your user folder" > Application Data > Right-click on the Digidesign folder and delete. (If the Application Data folder is not showing: Tools Menu > Folder Options > View Tab > Select "Show Hidden Files and Folders" > Click Apply and OK.) Delete the Digidesign Databases folders for all hard drives 1. Start Menu > My Computer > Local Disk (C:) > Digidesign Databases > Right-click on the Digidesign Databases folder and delete. (Repeat for all hard drives.) 2. Start menu > My Computer > Local Disk (C:) > Program Files > Digidesign > Pro Tools > Databases > Right-click on the Volumes folder and delete. http://www.digidesign.com/index.cfm?...4&itemid=25974 |
Evo je jedna mala aplikacija da to uradi automatski, samo za OS X, ali koristice nekom...
http://web.mac.com/jcdeshaies/Delete...Bienvenue.html |
Ima i na ovom gore linku sto mi je dao dvuckovic software i za Pc i Mac. Evo sad probam sada..pa javljam..<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_230867", true); </SCRIPT>
|
Uradio ovo sto mi je dvuckovic rekao. Opet zeza. Iskopirao sam projekte na treci HD i radi. Izgleda me zeza HD...Tako da sada radi sve.
|
Ne verujem da te zeza hard, u pitanju je neko setovanje, ili jednostavno zakrpa koja je potrebna za osmicu...
Mozda je u pitanju particija, logicka, ili primarna, nisam se mnogo peglao sa tim, ali ako me bude zezalo moracu pa cu postovati ovde... |
Svi HD su mi SATA 2 i kad sam iskopirao na treci HD projekat svira normalno 48 kanala.
|
Ja imam jedan drugi problem.
Instalirao sam PT8 i radi sve ali sad mi je problem u Nuendu ne vidi Asio Digidesign driver. Kada ga pozovem izbaci mi sledece upozorenje channels 0/0 could not be set on ASIO driver ASIO Digidesign Driver! POMOC!!!! |
All times are GMT +1. The time now is 02:03 AM. |