|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Zanima me ima li neko iskustva sa ovim mikrofonom, narocito na vokalu i kakvi su utisci...
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
bas niko nije probao ovaj Avantone?
Neki mi preporucuju i Gefell MT71S, mogao bih da ga pazarim relativno povoljno. Upario bi ga sa UA SOLO610, za snimanje glasa.Sta mislite o Gefell-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
pa, tesko da ga je tko probao ovdje jer je dosta rijedak mic u Europi, cak ga i ameri rijetko nabavljaju, iako ga sve vise i vise hvale...jedino kako ti mogu pomoci je da ti posaljem album jednog australskog hip hop benda s lajv instrumentima koji je sve vokale, i pjevane i repane, a i dobar dio instrumenata, od akustara do brassa, snimao s njim i to zvuci jako jako lijepo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Za Avanton ne znam, ali Gefell je poznat i dobar brand, a i cena im nije bas mala, pronalazio sam na internetu i povoljnije cene, ali se radi polovnim micovima pa je uvek problem jer nisi siguran u kakvom stanju ce stici.
Evo sad videh mislim da Artist radi Avanton mikrofone, on je dealer, pitaj uvazenog clana Leshu sa foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
hallo
mic jos nisam cuo ali je napravijo bum u njemackoj. morat cu ga naruciti pa da ga cujem. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
@Monroe/Rampart , super, posalji mi link na pm da poslusam, bas me zanima.Uspio sam da nadjem par snimaka sa vokalima preko gearslutz-a, meni Avantone zvuci odlicno za te pare
@braca , razmisljam o ovom modelu http://www.mercenary.com/migemts.html , slusao sam neke snimke i to zvuci odlicno. A i po ceni mi je pristupacan, zato bi i voleo da cujem iz prve ruke nesto o njemu,narocito ako ga je neko koristio za snimanje vokala pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Odličan mikrofon vi?e srednje klase za relativno malo novaca. Zvuk prilično neutralan. Idealan za glavni mikrofon u kućnom snimanju, ali zanimljiv i za ozbiljnije stvari. Probao sam ga kratko na vokalima, ne boja koliko bi čovjek očekivao od lampa?a takvog cjenovnog ranga. Znam producenta koji ga koristi i prezadovoljan je izborom, iako u arsenalu ima jo? i U-67....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avantone MixCubes misljenje... | vly | Monitoring | 64 | 27-02-2014 09:47 AM |
Auratone -> Avantone | puRe | Monitoring | 39 | 22-07-2006 11:14 AM |