![]() |
Avantone CV-12
Zanima me ima li neko iskustva sa ovim mikrofonom, narocito na vokalu i kakvi su utisci...
pozdrav |
Re: Avantone CV-12
bas niko nije probao ovaj Avantone?
Neki mi preporucuju i Gefell MT71S, mogao bih da ga pazarim relativno povoljno. Upario bi ga sa UA SOLO610, za snimanje glasa.Sta mislite o Gefell-u? |
pa, tesko da ga je tko probao ovdje jer je dosta rijedak mic u Europi, cak ga i ameri rijetko nabavljaju, iako ga sve vise i vise hvale...jedino kako ti mogu pomoci je da ti posaljem album jednog australskog hip hop benda s lajv instrumentima koji je sve vokale, i pjevane i repane, a i dobar dio instrumenata, od akustara do brassa, snimao s njim i to zvuci jako jako lijepo...
|
Za Avanton ne znam, ali Gefell je poznat i dobar brand, a i cena im nije bas mala, pronalazio sam na internetu i povoljnije cene, ali se radi polovnim micovima pa je uvek problem jer nisi siguran u kakvom stanju ce stici.
Evo sad videh mislim da Artist radi Avanton mikrofone, on je dealer, pitaj uvazenog clana Leshu sa foruma |
hallo
mic jos nisam cuo ali je napravijo bum u njemackoj. morat cu ga naruciti pa da ga cujem. Pozz Denis |
@Monroe/Rampart , super, posalji mi link na pm da poslusam, bas me zanima.Uspio sam da nadjem par snimaka sa vokalima preko gearslutz-a, meni Avantone zvuci odlicno za te pare
@braca , razmisljam o ovom modelu http://www.mercenary.com/migemts.html , slusao sam neke snimke i to zvuci odlicno. A i po ceni mi je pristupacan, zato bi i voleo da cujem iz prve ruke nesto o njemu,narocito ako ga je neko koristio za snimanje vokala pozdrav |
Malo se kasno uključujem u ovu raspravu ali mo?da nekome pomognem, tra?eći info za ovaj mikrofon, inspiriran albumom od Taylor Swift, dokopao sam se i ovog foruma. Pa sam naletio i na jedan amaterski video sniman u hrvatskom sonarscope studiju. http://www.youtube.com/watch?v=HKqCGJZqd6w
Koliko sam čuo nema ih vi?e za kupiti, da li je netko provjerio ili jo? bolje ima ovo čudo? |
Je l' ovako treba postupati s micom :D.. A ja bio ubedjen da treba da ga mazim :)..
|
Quote:
Mazi ga,mazi, ali mica je bitnija! :rotfl::rotfl::rotfl: |
Buaaaaahahahahaha..
:rotfl::rotfl::rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM. |