|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Jel ima neko preporuku za tutorijal za Melodyne? Par puta sam ga upalio i čačkao, i video da može svašta, al mi nije bio previše intuitivan, a jako mi je potreban, te reših da odvojim neko vreme za izučavanje istog. Ideje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
kako ti bre nije intuitivan?
dodji do mene pa cu ti objasnim osnove.. a i nema shta dalje od osnova. pitch korigovanje, stretch, seckanje, timbre, artikulacija vibratom i to je to. nothing to it. poz btw, pogledaj na njihovom sajtu za tutorijal.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imaš u *.pdf tutorial na nekih 60-tak stranica. Dovoljno ti je desetak za sve cake. Za slične intervencije, po meni je daleko praktičnija Waves-ova prčkalica : Waves Tune, za popravku vokala - imaš i mono i stereo verziju, a nalazi se u Mercury kompletu.
Ipak, ako imaš pjevača - sidiota, koji ne može dvije sastaviti sa intonacijom, onda Melodine ![]() Last edited by alfom; 23-11-2008 at 06:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ma kakav tutorial bolje ce ti leci bez tutoriala, nije tezak da se skonta uopste... chuka si ti bice bezbolno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Meni je bio mnogo neintuitivan, ali mu je zato onaj tutorijal koji je ukljucen u njega fantastican, tako da ne mogu da zamislim da postoji nesto bolje. Trebace ti sat, sat i po kolko se secam, a posle je to najbolji interfejs na svetu - preporucujem da ga procitas od a do sh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ostavlo je bar meni bilo odmah prepoznatljivo .... treba doduse nekoliko dana da se udje u fazon totalno .... da dodjes do zaista dobrih rezultata Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Waves tune drasticno menja zvuk signala (u negativnom smislu) koji kroz njega prodje. Proverite, pa se uverite i sami.
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Lijepo obja?njeno i bez komplikacija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member