![]() |
Melodyne?
Jel ima neko preporuku za tutorijal za Melodyne? Par puta sam ga upalio i čačkao, i video da može svašta, al mi nije bio previše intuitivan, a jako mi je potreban, te reših da odvojim neko vreme za izučavanje istog. Ideje?
|
Re: Melodyne?
kako ti bre nije intuitivan?
dodji do mene pa cu ti objasnim osnove.. a i nema shta dalje od osnova. pitch korigovanje, stretch, seckanje, timbre, artikulacija vibratom i to je to. nothing to it. poz btw, pogledaj na njihovom sajtu za tutorijal.. :? |
Imaš u *.pdf tutorial na nekih 60-tak stranica. Dovoljno ti je desetak za sve cake. Za slične intervencije, po meni je daleko praktičnija Waves-ova prčkalica : Waves Tune, za popravku vokala - imaš i mono i stereo verziju, a nalazi se u Mercury kompletu.
Ipak, ako imaš pjevača - sidiota, koji ne može dvije sastaviti sa intonacijom, onda Melodine:da: |
ma kakav tutorial bolje ce ti leci bez tutoriala, nije tezak da se skonta uopste... chuka si ti bice bezbolno :D
|
Meni je bio mnogo neintuitivan, ali mu je zato onaj tutorijal koji je ukljucen u njega fantastican, tako da ne mogu da zamislim da postoji nesto bolje. Trebace ti sat, sat i po kolko se secam, a posle je to najbolji interfejs na svetu - preporucujem da ga procitas od a do sh.
|
Quote:
Ostavlo je bar meni bilo odmah prepoznatljivo .... treba doduse nekoliko dana da se udje u fazon totalno .... da dodjes do zaista dobrih rezultata Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
A postoji li nacin da melodyne da prioritet part editoru u nuendu, a da ne radim automatizaciju (paljenje/gasenje). Npr..... odradio sam vokal, upeglao, a ispostavi se da mi treba neki fade ili da hocu da pojacam deo ili sve (a to mi je najlakse direktno na partu).... Naravno, kod mene, ako je kanal pod Melodynom, to ne moze, jer fakticki svira onako kako je u melodyne-u
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:40 AM. |