|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]()
http://www.tcelectronic.com/powercore6000.asp
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
ludilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa zapravo i nije bas tako .... ovo je dosta prenaduvano .....
Oni su stavili najjacu kartu i pustili ono sto su inace pustili na PoCo ( naravno bez najboljih VSS4 i MD5 i gooooomile stvari ... dilejeva i sl stvari koje imas na TC M6000 ) i to je u sustini to .... i malo ga pompezno najavili .... U sustini , sarena laza .... nista sto vec nije bilo Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
pa shta te to chudi? isto to UA radi.. pakuje govno iz shupljeg u prazno.. samo napravi malo vishe mesta i kao evo vam..
![]() zato je native zakon.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() ![]() shta sam loshe reko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ma ne ... tu si u pravu .... samo sam rekao da nije bas tc m6000 samo bez adda ( kao sto si napisao ) cisto da se ne bune ljudi .... a to sto su napravili ja imam vec ravno 2 godine ( samo sto imam mk II + element ) , tako da nisu bas nesto novo napravili ( osim tog tap delay a , koji postoji oko 6 meseci )
A ako se ne varam , u studiju imate tc m6000 , pa ti i najbolje znas koliko toga ima sto nisu pustili ( cak i one stare m5000 i sl stvari nema ) Eeeee , a kad smo vec kod toga , mogao bi da ucinis uslugu drugarima na forumu . Ja se nesto jakoo davno dogovarah sa DVuckovicem , ali se dugo ne cusmo ..... postoji nacin da se preseti ( naravno oni sto su radjeni sa VSS3 , DVR2 i NoNlin2 ) portuju sa tcm6000 na Poco ..... medjutim , kad smo probali , trazio nam je tu neku karticu koja se gura u TC ..... Navodno , ne moze da se to preaci na ( beshe flopy ? ) nego mora prvo na tu memorisjku karticu pa tek onda na flopy E sad , mi nismo znali koja je ( Dejo je probao sa par nekih koje su bile u blizini ) ali su one bile jako sumnjive , pa smo odustali od te ideje ..... Postoji na TC m6000 onaj " Hall of fame " i drugi super preseti , ( a moram priznati da valjda posto je tada VSS4 bio nov , 80 % preseta je na VSS3 i DVR2 ) .... ja bih bio vise nego spreman da finansijski podrzim placanje te kartice, pa da poskidamo sve te presete , a onda bi ih ovde na forumu podelili .... Naravno , ako postoji vreme i volja ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
max sto posto si u pravu. ovo je samo bundle pack, koji se i dosad mogao sloziti, samo sa ZVUCNIM imenom hahahah..
nema ni reverb4, ni dual ts plate, ni vss4, ni ambiator, od reverbova, pa MD5 itd.. mislim da usporedba sa UAD repakiranjem ne stoji, jer UAD nema svoje "hardverske" originale, pa tako ni ne misreprezentira ono sto je unutra. i ja kad sam procitao "6000" u naslovu ... digla mi se hidraulika... a kad ono nista.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Ipak... ne pominju VSS4 i MD4... he, he... pojela maca
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC ELECTRONIC | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 02-12-2004 01:09 AM |