|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nikad mi nece biti jasno zasto se na ovom forumu ne napravi podforum, npr. "kucni studio", iz postog razloga da tu moze opusteno da se raspravlja o behringerima, PT-LE, m-audio i sl. sporednim stvarima u muzici, a da ne morate strahovati da ce poceti da vas dezurni forumski strucnjaci obasipaju salama/proseravanjima, koje imaju samo jedan cilj-da vas ponize!
Pitanje za one koji vode ovaj sajt! I da, bilo bi lepo da cujem i neki drugaciji odgovor osim onog-promeni forum! |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Apsolutno se slazem s tobom
Svi smo bili pocetnici, koliko sam shvatio ovaj sajt je namijenjen zaljubljenicima u muziku od kojih ogromna vecina ne zaradjuje hljeb od ovog. Ja recimo nisam skroz pocetnik ali se libim da postavim neka pitanja u strahu da ne budem ismijan od tih siled?ija. Stoga prihvatam tvoj prijedlog s tim da bi naziv tog podforuma malo modifikovao i zvao ga " za sve one sa opremom čija pojedinačna vrijednost ne prelazi 1000 eura " |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ej, ideja je super!!
cini mi se jedino na ovim prostorima ima toliko snobizma, u svemu, ne samo u glazbi/produkciji.. na stranim forumima postoje vrlo zanimljivi podforumi koje se bave tzv. low end teorijom (suprotno od hi end ![]() gdje ljudi puuno neopterecenije razglabaju o financijiski prihvatljenijem obliku snimanja/produkcije.. balkane, balkane, balkane moj..budi mi silan i dobro mi stojjjj ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Nije losa ideja napraviti Low End deo... moguce je da bi to resilo mnoge charke i prepirke, ali, budite svesni toga da (pored proseravanja, kojeg SVAKAKO ima), ima puno i dobronamernih saveta, jer se nekome nesto vec obilo o glavu, a ima malo i zaljubljenosti u opremu, sto nije nista negativno... naprotiv (!), a na kraju krajeva, svako ima prava da voli nesto, inese svoje misljenje itd... nije bas sve tako crno belo...
U svakom slucaju, ja podrzavam predlog za "LOW END" deo foruma, nego sta cemo sa stvarima koje pojedinci proglase za Hi-End, a nisu bas Hi-End? ![]()
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Kucni studio - pa ako ima u kucnom studiju i PT HDBMX, neka se prica o tome. Cisto da vise ne nerviramo svojim naivnim temama ove iskusne studijske vukove... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Momci bas ste nervozni ili sujetni, pa ima brdo pametnih stvari ovde na forumu koje su ljudi napisali. Meni nije imao niko da kaze bilo sta pre 25 godina, e sad sto vi hoceste odjedanput sve i na tanjiru to je druga stvar. A podela na kucni i profi studio je potpuno bezveze, znam ljude ciji su kucni studiji puno bolji od komercijalnih, nije u tome stvar. Stvar je u tome da se puno chita i radi.I bas nam je dobar forum
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Koji su ovo komentari?
Zadrzi to za sebe, a molio bih moderatore da sankcionisu vredjanje! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |