Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 28-08-2008, 06:17 PM   #1
gorjan
Senior Member

Default kako izbeci forumske siledzije?

Nikad mi nece biti jasno zasto se na ovom forumu ne napravi podforum, npr. "kucni studio", iz postog razloga da tu moze opusteno da se raspravlja o behringerima, PT-LE, m-audio i sl. sporednim stvarima u muzici, a da ne morate strahovati da ce poceti da vas dezurni forumski strucnjaci obasipaju salama/proseravanjima, koje imaju samo jedan cilj-da vas ponize!
Pitanje za one koji vode ovaj sajt!
I da, bilo bi lepo da cujem i neki drugaciji odgovor osim onog-promeni forum!
gorjan is offline  
Old 28-08-2008, 07:30 PM   #2
damir31
Junior Member

Default Re: kako izbeci forumske siledzije?

Apsolutno se slazem s tobom

Svi smo bili pocetnici, koliko sam shvatio ovaj sajt je namijenjen zaljubljenicima u muziku od kojih ogromna vecina ne zaradjuje hljeb od ovog.
Ja recimo nisam skroz pocetnik ali se libim da postavim neka pitanja u strahu da ne budem ismijan od tih siled?ija.
Stoga prihvatam tvoj prijedlog s tim da bi naziv tog podforuma malo modifikovao i zvao ga " za sve one sa opremom čija pojedinačna vrijednost ne prelazi 1000 eura "
damir31 is offline  
Old 28-08-2008, 08:19 PM   #3
Reinhardt
Pro Member

Reinhardt's Avatar

ej, ideja je super!!

cini mi se jedino na ovim prostorima ima toliko snobizma, u svemu, ne samo u
glazbi/produkciji..

na stranim forumima postoje vrlo zanimljivi podforumi koje se bave tzv. low end teorijom (suprotno od hi end )
gdje ljudi puuno neopterecenije razglabaju o financijiski prihvatljenijem obliku
snimanja/produkcije..

balkane, balkane, balkane moj..budi mi silan i dobro mi stojjjj
Reinhardt is offline  
Old 28-08-2008, 08:55 PM   #4
idekius
Mason

idekius's Avatar

Nije losa ideja napraviti Low End deo... moguce je da bi to resilo mnoge charke i prepirke, ali, budite svesni toga da (pored proseravanja, kojeg SVAKAKO ima), ima puno i dobronamernih saveta, jer se nekome nesto vec obilo o glavu, a ima malo i zaljubljenosti u opremu, sto nije nista negativno... naprotiv (!), a na kraju krajeva, svako ima prava da voli nesto, inese svoje misljenje itd... nije bas sve tako crno belo...

U svakom slucaju, ja podrzavam predlog za "LOW END" deo foruma, nego sta cemo sa stvarima koje pojedinci proglase za Hi-End, a nisu bas Hi-End?
Old 28-08-2008, 09:11 PM   #5
gorjan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
U svakom slucaju, ja podrzavam predlog za "LOW END" deo foruma, nego sta cemo sa stvarima koje pojedinci proglase za Hi-End, a nisu bas Hi-End?
Ako ga nazoves LOW END, tu niko nece postovati
Kucni studio - pa ako ima u kucnom studiju i PT HDBMX, neka se prica o tome. Cisto da vise ne nerviramo svojim naivnim temama ove iskusne studijske vukove...
gorjan is offline  
Old 28-08-2008, 10:13 PM   #6
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Momci bas ste nervozni ili sujetni, pa ima brdo pametnih stvari ovde na forumu koje su ljudi napisali. Meni nije imao niko da kaze bilo sta pre 25 godina, e sad sto vi hoceste odjedanput sve i na tanjiru to je druga stvar. A podela na kucni i profi studio je potpuno bezveze, znam ljude ciji su kucni studiji puno bolji od komercijalnih, nije u tome stvar. Stvar je u tome da se puno chita i radi.I bas nam je dobar forum
Braca is offline  
Old 28-08-2008, 10:17 PM   #7
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by gorjan View Post
Ako ga nazoves LOW END, tu niko nece postovati
Kucni studio - pa ako ima u kucnom studiju i PT HDBMX, neka se prica o tome. Cisto da vise ne nerviramo svojim naivnim temama ove iskusne studijske vukove...
Ja nisam primetio da neko,nekog diraKakve to veze ima?Ne meri se covek po opremi nego po znanju....cak ni iz novog pinkovog studija ne izlaze neki ekstra snimci,znaci da nije do opreme nego do ljudskog faktora(znanja)...Podrzavam svakoga ko se bavi muzikom i sa opremom od 50e ako je to njegova zelja i volja,naravno i one koji su u mogucnosti da imaju studio od milion e,nema mesta glupostima,ja nisam za LOW END jer ako neko ima kompleks on ce pisati i na pod forumu......opustite se i pisite,ja koliko vidim ima ljudi koji su dosta naucili i kupili opremu zahvaljujuci ljudima sa rumskog,e sad bas kad neko lupi neku glupost,poput "ja imam pentijum 3 i behringera da li mogu Colica odraditi sa tim"tu vec ne znam sta da kazem,a verujte mi bilo je slicnih pitanja samo u drugom fazonu.Pozz i opusteno
master29 is offline  
Old 28-08-2008, 10:39 PM   #8
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Quote:
Nikad mi nece biti jasno zasto se na ovom forumu ne napravi podforum, npr. "kucni studio", iz postog razloga da tu moze opusteno da se raspravlja o behringerima, PT-LE, m-audio i sl. sporednim stvarima u muzici, a da ne morate strahovati da ce poceti da vas dezurni forumski strucnjaci obasipaju salama/proseravanjima, koje imaju samo jedan cilj-da vas ponize!
Pitanje za one koji vode ovaj sajt!
I da, bilo bi lepo da cujem i neki drugaciji odgovor osim onog-promeni forum!
Sujeta je cudo
Old 28-08-2008, 10:51 PM   #9
gorjan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Sujeta je cudo
Koji su ovo komentari?
Zadrzi to za sebe, a molio bih moderatore da sankcionisu vredjanje!
gorjan is offline  
Old 28-08-2008, 11:12 PM   #10
master29
Banned

Quote:
Koji su ovo komentari?
Zadrzi to za sebe, a molio bih moderatore da sankcionisu vredjanje!
Ajte smirite loptu...nema mesta ni povoda za svadjuLepo je Buzge rekao mali broj vrhunskih studija ima kod nas,ipak smo mi siromasna zemlja,takva nam je i produkcija....nema mesta ovakvim pricama.pozz
master29 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules