|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kao prvo,da pozdravim sve ovde,s obzirom da sam novajlija na forumu!
E,sad, nisam siguran da li je ovo pravi pod-forum da postavim pitanje,ali zanima me sledece: Da li neko zna da mi kaze cime je radjena Indirina pesma "Bio si mi drag"http://www.youtube.com/watch?v=KV5-lOR8qaw sa albuma "Zmaj"? Konkretno interesuje me odakle potice set bubnjeva iz te pesme? Taj isti set je koriscen i za pesme "Ala-ala " "Da li si me volela il nisi"-Seja Kalaca,Stoja-"Metak" (isti producent Goran Ratković Rale ) Mnogo mi se svidja taj set bubnjeva,sve sam prevrnuo i nikako nisam mogao da skontam koji su to semplovi ili sta vec??? Primetio sam da ovde ima dosta profesionalaca pa se nadam da ce me bar neko prosvetliti po ovom pitanju. Hvala i Pozdrav! Last edited by VexMunja; 17-04-2008 at 07:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ah da, u zaru borbe sa talasom postova, zaboravih glavno
VexMunja DOBRODOSAO koje god vere bio i koju god muziku slusao.... ....svi smo mi u istim G... na kraju. Nemoj da te obeshrabri ovakav start, svi smo skoro ovako prosli na pocetku ![]() videces sa vremenom da su to sve super likovi i drugari. Ajd uzdravlje i neka je sto vise opreme i muzike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Daj bre Manly potpuno si napravio zbrku sa ovim brisanje.m
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
...
Last edited by VexMunja; 17-04-2008 at 07:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
...
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Nisam video posle mog posta sta se desavalo ali kako god,hvala moderatorima za odrzavanje foruma pod kontrolom,onakvim
kakvim ga svi zelimo. VEXMUNJA dobrodosao na forum. POZDRAV
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Molim malo ozbiljnosti,evo pokusacu da ogovorim ,mislim da se radi o rock setu bubnjeva sa g 800 ili g 1000 Rolandove klavijature koja se lako nalazi.Samo hrabro premda ti licno savetujem da budes malo inventivniji u izboru bubnja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
VexMunja dobrodosao na Rumski! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Aranzman i produkcija | Eon | Audio Produkcija - Tehnike | 34 | 10-05-2005 11:19 PM |
pitanje... [psychedelic trance produkcija] | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 35 | 12-10-2004 03:55 AM |