|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Skinuh neku Acid Jazz kompilaciju "Digging Deeper"....i bup upalih prvu pjemu i imam šta da čujem...sjećate li se Coolio-vog hita "Gangsta's paradise"?...evo odakle je pozajmljen refren...Ray Barreto - Pastime Paradise...izgleda da sam stvarno "kopao dovoljno duboko" kao što ime kompilacije kaže
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
welcome
![]() ![]() pozzz p.s. mislis na ovu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Cuo davno i ja
![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Da, Bitch, to je taj omot...to je prvi dio...ima tri dijela - imam sva tri
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
zar nije stevie wonder - pasttime paradise ??? svejedno cim se pojavila pesma znalo se da je refren pozajmljen ... tako da balti i nije neko kopanje , da slucajno nisi otkrio neko naftno polje medju lovcenom ???? :]]]] :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Uhhh...
K'o sto "Alavuk" rece - i nisi se pretrgao od "kopanja"... ![]() Pesmu je komponovao Stevie Wonder 1976. godine, za plocu "Songs in the key of life" |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
evo da vidite kako sam ja proveo pro?lu noć | bassystem | Razno | 18 | 25-05-2009 12:37 AM |
Evo Da Vidite Sta Je Masina!! | DaBear | Computer Hardware | 0 | 21-04-2007 01:25 PM |
Koga bi voleli u Beogradu da vidite | AcaHari | Razno | 48 | 20-03-2007 01:07 PM |