![]() |
Ha! Vidite šta otkrih!
Skinuh neku Acid Jazz kompilaciju "Digging Deeper"....i bup upalih prvu pjemu i imam šta da čujem...sjećate li se Coolio-vog hita "Gangsta's paradise"?...evo odakle je pozajmljen refren...Ray Barreto - Pastime Paradise...izgleda da sam stvarno "kopao dovoljno duboko" kao što ime kompilacije kaže :))))) Ako neko hoće , mogu i da dignem pjemo na net...
|
Re: Ha! Vidite šta otkrih!
welcome :-) ta kompilacija ima skoro 10 godina :) ali nikad nije kasno
pozzz p.s. mislis na ovu? http://www.plong.com/MusicCatalog/V/...zz%20vol.6.jpg |
Re: Ha! Vidite ?ta otkrih!
Cuo davno i ja:)
|
Re: Ha! Vidite šta otkrih!
Da, Bitch, to je taj omot...to je prvi dio...ima tri dijela - imam sva tri ;) Odlična je trilogija...ima baš nekih rariteta koje nisam nigdje mogao da čujem...ah...veliš kompilacija stara 10 godina...xexexexe, a pjesme? :P ja mislim da ih ima i preko 30 ;)
|
zar nije stevie wonder - pasttime paradise ??? svejedno cim se pojavila pesma znalo se da je refren pozajmljen ... tako da balti i nije neko kopanje , da slucajno nisi otkrio neko naftno polje medju lovcenom ???? :]]]] :P
|
Uhhh...
K'o sto "Alavuk" rece - i nisi se pretrgao od "kopanja"...:rolleyes: Pesmu je komponovao Stevie Wonder 1976. godine, za plocu "Songs in the key of life" |
I ja to htjedoh reci.
Komplilacija je zakon.Ja imam prva 2 dijela... |
@ ogi
tako se prezivam :) |
Quote:
Nije mi bila namera da vredjam, mahinalno sam stavio navodnike - navikao sam da se na forumima koriste "nick"-ovi. |
a ma daleko bilo da sam shvatio kao vredjanje , samo mnogi misle da mi je to nadimak navikao sam , al' nije :]]]]]
Pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 11:16 AM. |