|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() ![]() Ima li ko ove akusticne podloske za monitore? Mogu li se nabavit u Hrvatskoj ili sire i koja lova? http://www.primacoustic.com/recoil-home.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
U Americi su 99USD komad.
Dolar pada, dobro doba za kupovat opremu u Americi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jesam, vidio sam na njihovome webu da imaju dosta Primacoustic asortimana, ali nema ovoga. Ali buduci je ovo total novi proizvod jasno je da ga jos nemaju u ponudi.
Ima li ko opcenito kakva iskustva sa Primacoustic spuzvama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ja sam ih dosta koristio i mislim da velikim dijelom mogu riješiti probleme akustike (naročito u oblasti srednjih i visokih).
Za vrhunski tretman ti trebaju vrhunske pare, a za relativno malo novca Primacoustic se pokazao kao dobra solucija! Recoil Stabilizer još neko vrijeme neće biti dostupan, ali imaš njegovog starijeg brata (Iso Pad) u ponudi Artista i Audio Pro-a!
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
fala Tiki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Primacoustic | allegrosteva | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 11-06-2008 09:29 PM |
coBra studio Bijeljina + PRIMACOUSTIC | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 29 | 02-02-2006 06:26 PM |