|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li kao licnu introverciju i plod licnog sklopa , koncentracije.....okolnosti....talenta.....
Ili kao posetu neke sile koje se javlja u vama ili oko vas... kao dar....privilegiju koju niste sami zatrazili.... Kako objasnjavate fenomen da sami nemozete dozvati nadahnuce.... vec to nenadano dodje....? I pojavu da sve ostavite u tom trenutku i zurite zabeleziti dok ne iscezne intenzivno osecanje prisutnosti jakog dozivljaja ideje? Da li imate osecaj nemogucnosti definisanja porekla ideje ili znate da se to iznedrilo bas iz jakog svesnog procesa.....tj. da li vam se nekad cini da je ideja dosla iznenada odnekud... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
...okolnosti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
kad se ovaj topic prebaci u kutak za to predvidjen mozda se neko i oglasi...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mudro zboris Anita ...
al majka mu stara valjda ima jos neko .... Uzgred bas je interesantno proveriti ....he he....mislim to dal' je samo za tebe i mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
broj1 nadahnuce dolazi mi u snu. svi znamo taj fazon - sanjas najperfektniju melodiju, savrsen aranzman, produkcija sve dreampop. kao u snu. kod ovoga imam problem da me mrzi da ustanem i zabelezim a ako ipak ustanem, svaki pokusaj da se pesma iz sna prenese u javu ostaje osudjena na krah... prosto nije vise to to. sta vise bude dno svog dna. BURns like HellFIre!!! mislimm onno, bolje da nisam nista ni sanjao, samo se dzaba izbedacim
level 2 fazon je kad si u gradu i iz cista mira krenes da pevusis savrsen refren i savrseno sve, ali jebiga nemas rekorder bas u tom momentu pa onda zaboravis dok se vratis kuci jel vidite vi to kakav je ovo svet torture? najbolje melodije mi dodju kad sam smoren od zivota, nista mi nije vise vazno i onno, snimim na bum bum za sat vremena i ispadne hit ![]() znaci samurajski fazon... sto si svesniji bilo cega, vise se uplasis pa se onda lose boris eto,taj fazon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |