|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
malo konfuzne promene melodija , ali posle sekund dve trebalo bi da se chovek navikne na novu melodiju...
i tako , rek'o da smaram... eto ti cAAche...pa ti vidi ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
meni je bash kul..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
a pa i meni je
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
haha , rolamo,rolamo...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
^brate, mislim da si jedini koji je skapirao fazon.. btw, overi drugi link u potpisu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ma shto? nije to neshto teshko skapirati
![]() overio, overio tvoje zvuchnike (ili propovednike?) josh pre vishe nedelja, nego kazem ti , ne volim ovako da pishem...da mi se svidja ja bi opushteno napisao neshto...e sad pored onog "stvar ukusa " dela , postoji i onaj deo zbog koga sam i napisao gore da mi se ne svidja (bedak mi zbog toga) ...najvishe mi smetaju sami zvuci koje si koristio ,shta cu , ne svidjaju mi se zujanja i zvuci bubnjeva ... ali ne mogu da komentarishem mnogo ,zato shto ne slusham taj mjuzikl...svakako da mi je najomiljeniji breakbeat, i electro i d'n'b su normalno kul , ali ne chujem tu muziku u player-u... ali iskreno mi je kul shto ti pesme nisu jednolichne i kvalitet zvuka i dinamika pesama mnogo bolja od drugih nashih vrshnjaka ![]() ![]() ...oko mene ljudi neki ,mogu da mi budu ...pusti mashti na volju... i kul mi je shto ne add-ujesh artiste i druge svemirce da bi imao vishe "drugara" ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drum Workshop | MasterOfDisaster | Promocija radova | 13 | 11-04-2008 12:10 AM |
drum kontroller | BODAL | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 19-01-2008 01:28 AM |
drum programming | gricko | Audio Software | 24 | 09-10-2007 11:53 PM |
Drum loop | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 29-08-2005 06:58 AM |