|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
na nekolicini sajtova sam naiso na poredjenje sa uadom u korist powercora.ljudi koji koriste sony oxford eq i kompresor zadovoljniji su zvukom nego sa uadom i to im je do sada najdrazi digitalni alat.kakva su vasa iskustva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Uglavnom ko ima UAda ima i poco .. i obratno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
pa paz ima i oxford svoje prednosti kao i cambrige licno sam vise koristio cambrige (drum & sintovi ) zbog "masnoće" eventualno neka "prljav?tina" dok sam sa oxfordom koristio za vokale tj kad mi treba čistina... sve je pitanje sta tebi treba ... prednost a mozda i mana je sto je previse osetljiv za ono sto meni treba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
za powercore postoje sony oxford pluginsi(eq,kompres,limiter itd...)ciji je softver direktno prebacen sa sony oxford konzola.likovi koji koriste ove plugove kazu da su bolji od uadovih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nisu bolji , samo su drugaciji ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
na koji nacin drugaciji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za one koji imaju vise komada UAD-a ili Powercore-a | Gianfranco | DSP forum | 38 | 24-09-2005 12:16 PM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
MD3 for Powercore | IK | DSP forum | 9 | 16-09-2004 09:29 PM |