|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
..... da i na ovom forumu otvorim cuvenu temu. Cilj je odabrati sto kvalitetniju, razmeniti iskustva, poslati linkove sa recenzijama..... jednostavno, vise pametnih glava je pametnije od jedne.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Postovao sam na www.audio.co.yu/forum u onom slicnom threadu duel izmedju Audigy i DMX 6fire, covek lepo na kraju zakljuci sta je bolje,...
Inace trazim po YU terratec - pa javim cenu ako je bude... audigy player je oko 75? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
TerraTec imas kod Sky Music www.skymusic.co.yu ali ne stavljaju cenovnik i listu na net.... Imas tamo njihov broj telefona.
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Ima T 88D (ne znam tacnu oznaku ali je ovo dovoljno) u List Computers, oni su ih dugo godina uvozili.
Kosta cini mi se 195e a ima je u cjenovniku na netu
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
da.... ali ono sto je navedeno kao nedostatak DMX-u je manjak DSP-a i realtime efekata na kartici,... ali opet - ne bih razmisljao kada je kvalitet u pitanju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
TerraTec definitivno, bez razmisljanja, vodi u odnosu na Creative...
Moj favorit kod TerraTeca je EWS 88MT Ne znam cenu kod nas, ali to je kartica koju moram da posedujem. U racku 8 in, 8 out... milina, a zvuk je fenomenalan. Oko cene znam da je jeftinija od konkurenata, a ako neko zna ko ih prodaje, neka javi
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Terrtec je dugo vremena prodavao List.
Imali su i EWS88MT (ne znam cijenu) a trenutno kao sto rekoh imaju slabiju verziju EWS88D po cini mi se 195e. O DSP karticama mislim da nema svrhe pricati ako prica ne pocinje sa Lunom II
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Ih sto si me odusevio s ovim misljenjem....konacno jedan istomisljenik...svi se nesto zanose s tim dsp-ovima...a najaci je naravno ATHLON XP
![]() U potpunosti se slazem !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
muzicka kartica | lala | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-06-2009 10:21 PM |
Externa muzicka karta | moka | Computer Hardware | 1 | 11-10-2008 02:54 PM |