|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
sta mislite o ovom novim pro toolsima koji sada podrzavaju rad sa m audio karticama,valja li to sta?i kakva je podrska za vsti jer sam cuo da je ranije bila veoma slaba.pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa ovaj Pro Tools M Powered ti je isto sto i Pro Tools Le samo sto kao dongle koristi M Audio kartice umesto Digi 002 ili Mboxa.
Koliko ja znam Pro Tools ne podrzava VST vec RTAS plug-in standard-mada imas takozvane wrappere koji mogu da prebace vst u rtas(za one plug-inove koji nemaju opciju instalacije rtas plug-ina) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Valja, valja.....probao sam da radim na M Powered PT LE i radi potpuno isto kao sa Digidesignovim karticama. Kompatibilnost nije problematicna. Definitivno cu uzeti M-Audio sa M Powered PT kao kucnu varijantu jer ne zelim da uzimam 002 a bilo koja kartica od M-Audio mislim da je bolja od M Boxa koji je em ruzan em ima sugav zvuk... Uopste mi nije jasno kako mogu da se pojave na trziste sa tako sugavim proizvodom. A trece, izadje jeftinije...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ako kupujes karticu koja estetski lijepo izgleda(cisti promasaj gledat estetiku a ne kvalitetu),onda te razumijem u potpunosti da mbox nista ne valja. Nije pljuvanje,da me ne shvatite krivo...neko koristi preamp od focusritea,neko ameka,neko spl.....da ne nabrajam,a neko koristi i behringera. Zlatna recenica.Koliko para,toliko i muzike!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Po meni, jedina ozbiljna Maudio karta je Delta 1010 (full varijanta). Iako ima neke svoje nedostatke, opravdava svaki ulozeni Euro.
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Na Internetu uglavnom su studiji koji koriste 002 sa Pro Tools, jer je on ipak pravljen za DIGI platformu...Inace, radi i sa M-audio kartama...(M-AUDIO se ranije zvao MIDIMAN, to su oni 2x2 MIDI interfejsi)....Inace, vecina studija na zapadu koristi MAC G4/G5 + DIGI 002 + Proo TOOL 6 i noviji....To je neki standard u svetu...Inace, RTAS standard ima najmanji latency od svih plug-inova...(SONY OXFORD REVERB for RTAS)...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ?alu na stranu evo ne?to on topic, reda radi. ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |
Pro Tools HD vs Pro Tools LE | kravadinka | Audio Software | 20 | 16-03-2006 11:29 PM |